Jump to content

mkoyuncu

Üye
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mkoyuncu

  1. Bu gün 32gb lık Sandisk USB HDD ime daha önceden yüklemiş oldugum "Privatemre Usb Multiboot" un içindeki "PRIVATEmre_MultiBoot_Ventoy+Grub2FM+Rufus+Grub4Dos+Grub4DosUEFI+NTFS" klasörünün içinde yer alan iso bölümünün içine 2 adet win10 pro iso dosyası yükledim. İso dan yükle seçenegini seçip usb bellekteki win10 iso yu gösterdiğimde sorunsuz yükledi. Tekrar çok teşekkürler Emre028 Bey.
  2. Ellerinize saglık. ayın 24 ünden sonra yenisini bekleriz. Şimdiden teşekkürler. Saygılarımla.
  3. Merhaba. USB HDD Hazırladım. Yeni sistem kurmaya çalıştıgımda açılış gayet güzel gerçekleşti. Windows 10 32 64 bit işletim sistemi Kura tıklayınca "Windows Microsoft Yazılım Lisans Şartlarını bulamıyor. Yükleme kaynaklarının geçerli oldugundan emin olun ve yüklemeyi yeniden başaltın" hatası veriyor. Çözümü nedir? Saygılarımla.
  4. Biraz önce tekrar denediğimde Yandex "Veri indirme sınırı aşıldı" diyerek indirmeye müsade etmiyor. Ek dosyaları Başka bir yere yükleme imkanınız varsa çok sevinirim. Saygılarımla.
  5. Ek paketi indirmek istediğimde "indirilemez.Daha sonra tekrar deneyin" yazıyor. Bilginize. saygılarımla. "Unable to download file. Please try again later".
  6. Çok çok teşekkürler. Ellerinize saglık. Saygılarımla. Not: Sanırım Part 3 ve part4 yüklenmeye devam ediyor. Yüklemeniz bitince linkleri görürüz diye düşünüyorum.
×
×
  • Create New...