Jump to content

akordion

Üye
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by akordion

  1. Avcılarda o fiyata ne yazık ki bulmak çok zor, kentsel dönüşümden dolayı resmen ev kıtlığı başladı, olanlarda güzel insanımız fiyat arttırdı. Geçen sene ev ararken neler çektik, o yüzden sizi anlayabiliyorum. Biz son kiraladığımız evi şu şekilde ayarlamıştık, evin çevresinde sorup soruşturup ev sahibine ulaştık, böylece emlakçı payını ortadan kaldırdık, tabi eve düzenle memur maaşı girmesi de ev sahibini ikna etmek için önemli etken oldu. Bu ancak sizin ilk taşınmada maliyetinizi azaltır, bir kira bir kiradır, sonuçta cepte kalacak. Avcılarda şu an ev bulmanız çok zor, ayrıcı neresi ne zaman yıkılacak belli değil. Farklı bölgelere bakın derim
  2. Hocam Windows 8.1 Performans sürümü ne zaman geliyor?
  3. Yurtta turbobitten indiremiyorum, turbobit 1gb'tan düşük partlar ya da yandex diskten vermeniz mümkün mü acaba? Yandex olursa efsane olur.   Ayrıca Matlab vb programları kullanıyorum, oldukça büyük programlar, önerdiğiniz performans odaklı bir işletim sistemi var mı?   Sistem, i5-3210m, 4gb 1600mhz ram, 1+1 gb ekran kart (hd400 + ati hd7670m)   Teşekkürler.
  4. Teşekkürler, flv dönüştürücü arıyordum. Sanırım içerisinde swf oluşturma seçeneği de vardır.
  5. iTunes ile yapabilirsib, nasıl yapıldığını bilmiyorsan yardımcı olup anlatabilirim. Ama bilgisayara bağlamadan herhangi bir silme işlemi yapamazsınız. En sinir olduğum yanıda bu İpod'u kontrol için mutlaka pc ve itunes gerekli.
  6. tnctr'nin hosting masrafı tam olarak nedir ? ve hangi şirket ?

    1. Cyph3r

      Cyph3r

      Yukarıda aylık gereken miktar yazıyor işte!

    2. akordion

      akordion

      Aylık olduğunu nerden bilebilirim! belki forumda vardır ama konular dağınık geldi kurcalamadım

  7. win7 de baktığım konular hep 3-4 aylıktı, kesin sorunsuz olan bir w7 ultimate bilen var mı acaba?

  8. benim elimde bir xp cd si var, katılımsız hazırlanmış. xp kurarken ne lisans giriyorum nede başka birşey ama yüklü programlar eski kaldı ve ilk kurulunca 73 güncelleme istiyor. o cd den eklenen programları nasıl kaldırırım? güncellemeleri bi şekilde hallederiz ama o krulan programları kaldırım yenilerini nasıl eklerim. ekleme anlatımı vardı forumda ama silme?
×
×
  • Create New...