Jump to content

Arman

Üye
  • Posts

    103
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Arman

  1. Kurban bayramınız mübarek olsun Arkadaşlar Bilgileriniz üzerine işlemcim üzerinde araştırma yaptım ve sonuç istediğim gibi olmadı ne yazık ki İntel kendi sitesinde http://ark.intel.com/products/37255/Intel-Core2-Duo-Processor-T6600-(2M-Cache-2_20-GHz-800-MHz-FSB) Intel® Virtualization Technology (VT-x) özelliği yok. Şöyle bir durum oldu ki şuan yapamıyorum forumda bu yazıyı yazdıktan sonra kuruluma geçmeyi başardım nasıl oldu ne yaptım bilmıyorum sabaha karşı 4:30 felandı o uyku halıyla nasıl başardım bilmiyorum. Eğer yapabılırsem boşa uğraşmış gibi olucak ama çözüm olursa burda paylaşırım yardımlarınız için teşekkürler.
  2. Merhaba arkadaşlar vmvare kurdum server 2008 R2 kurmak için sanal makıneyı oluşturup çalıştırdıktan sonra Aşağıdakı ekran geliyor anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim. [img]http://img199.imageshack.us/img199/7465/vmwarem.png[/img]
  3. Valla kardeş süper bir paylaşım daha ne diyim mükkemmel çalısıyor.
  4. O formalar markalı giysiler vs. hepsi maliyeti 5tl aşmaz. Bunuda reklam olmasın dıye yazmıyorum iyi bir markada çalışan müdüründen öğrendim. örnek Şunu söyleyım yine sağlam bir marka 2 ay önce 69tl olan gömlegı beyendım ama fıyat cok geldı su yenılerde gittim bakayım belki fıyatı düşmüştür diye baktım düşmüş hemen aldım fark ettimki etıket üstüne etiket yapıstırmıslar 69dan 49a sonra 29a sonra 9tl inmış tabı ben 9 tl iken aldım etiketleri kabarık görunce merak ettım baktım şaşırdım olay bu arkadaşlar takıp etmeden olmaz her gıysı belli bir süre sonra düşer modası gecer yada sezon sonu olur ama kaçırmamak lazım benden söylemesi.
  5. bilgi için teşekkürler peki her iki bilgisayara farklı modemler taksam olurmu ? birde internet kafelerdede aynımıdır bu ?
  6. Merhaba arkadaşlar benim bir sorum var 2 tane bilgisayar var bende masaüstü ve laptop ben şimdi oyun indiriyorum mesela masaüstünden hotfileden veri çekıyorum laptoptanda aynı oynun diğer partını çekmek istıyorum ama olmuyor bunun nedeni nedir ve bunu nasıl aşabilirim şimdiden teşekkürler.
  7. [size="4"]İşlemci=5,7 RAM=5,7 grafik=6,3 oyun grafıgı=6,3 [color="#FF0000"]sabit disk 5,4[/color][/size]
  8. norton 360 arkadaşım diğerleri fos önceden nod32, Kaspersk, AviraAntivirPlus, AVG, BitDefenderPlus, McAfeePlus ve AvastPlus kullandım hiç biri norton 360 gibi değil. Tavsiyem budur.
  9. arkadaşımın işletim sistemı xp bende win 7 var ntfs şifreleme klasör veya dosyaya sağ tıklayıp verileri korumak için içeriği şifrele varya o olay sertifika yok verilere ulaşamıyoz resımler acılmıyor. arkadaşlar bir el atın lütfen 2 gün oldu hayla çözemedim birileri bişey söylesin ???? :SS arkadaşlar bir el atın lütfen 2 gün oldu hayla çözemedim birileri bişey söylesin ???? :SS
  10. verileri korumak için iceriği şifreleme arkadaşımın pc ye format attık ama sertifikayı kopyalamayı unuttuk şu an resımlerı göremıyoruz bu durumdan nasıl kurtulabılırız program veya başka bir yöntem çoğu kişi bunun olmıycanı söyledi ama resimler çok önemli yardım ederseniz sevınırım..
  11. evet arkadaşım oyun demomu sistem gereksinimleri ne? boyutu ne kadar? bunları belirtirsen daha iyi olur
  12. hiç bılen yok heralde arkadaslar yardımlarınızı beklıyorum
  13. secr€t ++ bu dosyarın şifresi nedir hocam ??
  14. merhaba arkdaslar 320gb hardıskım var windows 7 kulanıyorum disk yönetımınden hardıskı böldüm ama istedıgım gibi olmuyor sadece yarı yarıya bölmebılıyorum 80gb C: 240gb D: olsun istıyorum. bunun için ne yapmam lazım önerilerinizi beklıyorum
  15. casper nırvana eyeshot webcam acil drıver lazım arkadaslar ilgilenırsenız sevınırım
  16. 1)MATRIX serisi 2)TAŞIYICI serisi 3)Bakışacısı gerçekten eklemek istediğim filmler var
  17. arkadaşlar tncxp cd2 deki program arşivindeki photoshop CS2 aktif edemiyorum hata verıyor sol köşede buda seriall ayrıca bir çok crack ve serial denedım programı yenıden yükledım yine aynı sorun verdi daha öncede aynı cd den kurulum yaptım ama böyle bir sorun çıkmamıştı yardımcı olursanız sevinirim
  18. 79.092m yaptım acaba arkadaslar 99 nasıl yaptı anlamadım
×
×
  • Create New...