Jump to content

ekselans6767

Yeni Üye
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ekselans6767

  1. boyun normal. bende lise 1de aynı boylardaydım 1.68 falan, lise 4e geldim boyum 186ydı.Sülalende kısa boy ırsi değilse uzarsın büyük ihtimalle.

    Benden tavsiye gece uykuna dikkat et. Yanlış hatırlamıyorsam eğer gece 12 ila 3 arasında mutlaka karanlıkta uyu..Bu saatlerde vücut dinlenip gelişiyormuş.Birde dik oturmaya bak.Yoksa ben gibi kamburun çıkar (: He bide unutmadan yemene içmene dikkat et.Düzenli beslen ;)

  2. [quote name='PoweredByAbdullah' date='18 May 2011 - 20:29 ' timestamp='1305750593' post='1013180']
    kınama almıssındır sene sonundaki disiplin kurulu toplantısında silmişlerdi yani affetmişler bakalım bizde affetceklermi 1 kere cagırdılar rapor yazıp imzaladık daha bişey olmadı :D
    [/quote]

    evet kınama cezasıydı :) ben rapor imzalamadımda arkadaşım suçu üstlendi o imzalamıştı.Bize sonradan teşekkür taktir gibi belge alamayacaksınız dediler gittik sorduk baktık silinmiş :D

  3. Selam Beyler,
    Arkadaşlar bana video üzerine stiller ekleyebileceğim yazılar yazabileceğim program lazım.Movie maker çok basit kalıyor daha ustaca bi çalışma yapmamız lazım. mesela http://www.youtube.com/watch?v=XdXbNsSe42U buradaki klipte tuning cadde ve nux gibi yazılar yazabileceğim program lazım.
    Yardımlar için teşekkürler şimdiden.
×
×
  • Create New...