Jump to content

moonstar2

Yeni Üye
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About moonstar2

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

moonstar2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. s.a kolay gelsin köylü abi.netbook için win 7 86 lite 1gb olanı indirdim.flash diske attım.yalnız flash dikste daha önceden rastlamadığım durum meydana geldi.flash içerisinde boot,efi,sources klasörleri ve bootmgr dosyası mevcut.bunların haricinde hiçbirşey yok.indirdiğim iso 1 gb olarak gözüküyor.flash a attıklarım da 1 gb.diğer dosyalar nerede anlamadım.setup v.s felan.elimde 64 olam win 7 ler var ama netbook için kullanamıyorum haliyle.tekrar mı indirmem gerekiyor şimdi ?
  2. Runtime Error (at -1:0):    Cannot Import SHELLEXEC.  Runtime Error (at -1:0):    Cannot Import WIZARDFORM   şeklnde hatalar aldım.araçlar yüklenmiyor msi la ilgili .
  3. partlı linkler eklenecek mi? tek dosya halinde 16 saat sürüyor.bizim buralarda elektrik kesintileri çokça mvcut olduğundan yarıda kalıyor maalesef.
  4. s.a kolay gelsin usta. bende sistemini kurdum beğendim.ama hernedense ie 9 açtığım zaman sayfa geç açılıo,geç cevap verio.ie 9 sildim ie 8 kullanmaya başladım aynı hatalar veyahut herneyse yavaşlama ve donma gibi olumsuzluklar devam ediyor.birçok yerde araştırma yaptım.uyguladım çözüm bulamadım.benim gibi sorun yaşayan var mı? sorun yaşayan veyahut yaşamayan çözümünü bilen olursa ,cevaplarsa memnun olurum.saygılar emeğine..
  5. doctor beyin bütün programlar adresleri kırılmış.çalışan link yok.
×
×
  • Create New...