Jump to content

Wmaster

Üye
  • Posts

    88
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Wmaster

  1. Workstation efi desteğini kapatıp bios moda alınca kurulum gerçekleşti. Fiziksel makinada uefi denemek lazım. Şu an sanal kurulum devam ediyor. Teşekkür ederim.
  2. Hocam elinize sağlık. Şöyle bir durum var. Ben öncelikle VMware Workstation üzerinden test ediyorum. Windows 11 orjinal iso dosyasını sanal pc olarak sorunsuz kurabiliyorken, sizin hazırladığınız iso dosyası ile wmware üzerine kurulum yapamadım. yükleme için bir tuşa basın kısmında herhangi bir tuşa bastığımda Not Found hatası veriyor.
  3. Hocam elinize sağlık, Mega dan indiremiyorum, kota sorunu oluyor, google ya da yandex linki var mı acaba.
  4. Hocam teşekkürler, dediğiniz gibi yaptım şu an ekliyor, bakalım çalışacak mı?
  5. Hocam bu çalışmayı AIOBOOT ile eklemeye çalıştım ama olmuyor. Geçersiz dosya hatası veriyor. Mevcut multiboot usb me eklemek istiyorum.
  6. indirme için kullanıcı adı şifre göremedim.
  7. elinize sağlık, efi olan sürüm sadece efi kurulum için mi yoksa aynı kalıp ile legacy de kurulabiliyor mu?
  8. NTlite ile wim dosyasını açtım, dosyada home, pro vs diğer tüm sürümlerim var. Şİmdi her versiyona ayrı ayrı mı güncellemeleri eklemem gerekecek, eğer öyleyse çok yer kaplamayacak mı. Sonuçta indirdiğim update dosyaları msu uzantılı ve x64 olanı. yani aynı dosyaları kullanacaklar. tüm sürümlere tek seferde ekleme imkanı var mı yoksa önce home , sonra pro sonra educaton vs böyle tek tek mi uğraşmak gerekiyor acaba?
  9. Teşekkür ederim, programları bir inceleyeyim.
  10. Windows 10 Modifiye Etme Arkadaşlar merhaba, Kendime özel bir windows 10 imajı hazırlamak istiyorum. Bazı entegreler yapmak, masaüstü iconları kurulumdan sonra otomatik gelsin, tarayıcı başlangıç sayfaları istediğim link ile gelsin, kurulum bittikten sonra bazı programlar otomatik kurulsun vb bazı şeyler yapmak istiyorum. Bu iş için hangi yazılımları kullanabilirim. Şimdiden teşekkürler.
  11. sürümün 17134.191 olduğunu yazmışsınız ama sürüm 17134.1 bilginiz olsun.
  12. Tekrar teşekkürler, bu şekilde işletim sistemi seçenekleri geldi ve pro seçebildim.
  13. Tamam teşekkürler, deneyip dönüş yapacağım.
  14. Teşekkür ederim, ama kullandığım imajda ei.cfg dosyası yok. Yine de bunu atmalı mıyım içerisine?
  15. Windows 10 Home'dan Pro Versiyona Geçemiyorum Merhaba, Windows 10 Home SL lisanslı HP marka bir masaüstüne Windows 10 Pro kurmam gerekiyor. Ne yaptıysam bir türlü pro yapamadım. Bios gömülü home sl olduğu için aio ve pro imaj kalıpları ile kurulum yaptığımda versiyon seçme ekranı gelmeden otomatik home SL kuruyor. Windows 10 Home SL sürümünde yükseltme yöntemi için Windows 10 default key (VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T) kullanıyorum ama onda da hata verip yükseltme yapmıyor. Bu konuda fikri ve yardımı olan arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim.
  16. Bu son güncelleme ile çeşitli sıkıntılar geldi. Ağ üzerinden bu ışletim sistemindeki paylaşımlara erişilemiyor. Bazı uygulamalar yüklenirken yükseltme gerekli gibi hatalar veriyor. Ama en kötüsü paylaşım sorunu.
  17. kurulumu yaptım, sorun gözükmüyor, teşekkürler. Tek sorun windows 10'un açıldıktan sonraki bir süre cpu %100 kullanması. Tüm sürümlerde bu sıkıntı var maalesef.
  18. Elinize sağlık, Drive, yandisk veya torrent linkler olsa çok iyi olurduı.
  19. Teşekkürler, google linkleri gayet hızlı iniyor şu an.
  20. source klasöründe install.wim var. bu haliyle uefi kurabilir miyim? isim değiştirmeye gerek yok herhalde.
×
×
  • Create New...