Jump to content

yesilaygunes

Üye
  • Posts

    616
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by yesilaygunes

  1. Ben sadece kendim için değil bir iş yerinden de bahsetmiyorum bir sürü binlerce yerden bahsediyorum. Devlet  Adaleti sağlayamazsa o devlete olan güven azalır. Vatandaşın devlete sadakatı azalır.  Toplumu bencilliğe, zulmu reva görme eğilimine iter. Zulme uğramaya alışmış kabullenmiş bir millet bağımsız düşünmez. Yerinde sayar. Ve en kötüsü gelecekte bir kaosa gebedir. Tıpkı Suriye gibi...

  2. Farklı zamanlarda farklı yerler için Bimer, Akim 170 hepsini denedim. Sonuç elde var sıfır.

    ''Ne zulmediniz nede zulme uğrayınız.Zalim kim olursa olsun mazlumdan yana olunuz''.
    Hz.Muhammed S.A.V..

    özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun olan kölelerdir

    Kanunen en fazla  ne kadar mesai yaptırabilir. Haftada topla en fazla ne kadar üst sınırı yok mu bunun?

    • Like 2
  3. 6 saat önce, Bultar yazdı:

    İş kanunu bilen arkadaşların cevaplaması gerekir bunları. Benim bildiğim de haftalık çalışma saatini aştığınızda kanunen size mesai ödemek zorundalar. Lakin en doğrusunu iş kanunu bilen avukatlar verecektir.

    Adamlar işe aldırırken bir sürü dosyaya imza attırdı diyelim İşçi adamın o kadar yazıyı okuyup anlaması beklenemez. Adamlar haftanın 7 günü günde 16 saate imza artırmışsa mesaisini verdiği sürece bu yasal mı olacak? Haftada toplam kaç en fazla mesai ile beraber ne kadar çalıştırabilir? Sınır nedir?

  4. Ülkemizin en büyük sorunu denetim mekanızmasının sıfır olması. Bide haftanın 6 günü 12x6= 72 saat çalışan adam aptallaşıyor sağlık falan kalmıyor. Devletin kurumu özellikle bunu yapıyor. işsiz iş bulamayan adam her şarta boyun eğer. Can yakıcı kısım Zulmun devlet eliyle olması. Şikayet mercisi yok mu. Kanuna uygun mu bu?

    • Like 1
  5. Playstation içindeki Hardiski Pc' de Açmak mümkün mü? Sorunlu bir Playstation 3 var hardiiski sağlam hardisk için bir kutu buldum taşınabilir hardisk haline getirdim. Usb girişi ile Bilgisayara taktığımda Hardiski görüyor Disk yöneticinde siyah renkte ve boyutu görünüyor. Ama bilgisayarım tıkladığımda görünmüyor. Biçimlendirirsem hal olacak ama içinde bir sürü ilaçlanmış kurulu oyun var. Biçimlendirme yapmadan ve veri kaybetmeden Diskin dosya sistemini değiştirme mümkün mü?

     

     

    81oGM1.png

×
×
  • Create New...