Jump to content

hsanoz

Üye
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hsanoz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Merhaba uzaktan eğitim için kullandığım bir program var. Bu programı açtığımda mevcut çalışan tüm uygulamaları kapatıyor. (Discord, qBittorrent, f.Lux vs.) Antivirüs programları windows servisleri ile ilişkilendirildiği için sanırım bu sebepten çalışan eset kapatılamıyor. İsteğim ve ricam, acaba çalıştırmak istedğim belli uygulamaları işlem listesinde gizli hale getirebilir miyim ya da kapatılmasını farklı şekilde nasıl engellerim. Teşekkür ederim. Sistem Bilgisi: Windows 10 Pro 64Bit
  2. [quote name='ozanaus' date='23 October 2011 - 08:04 ' timestamp='1319357044' post='1099681'] kvstb arkadasımızın verdıgı lınk sılınmıs bana da dns'yı otomotık girecek ve resetleyecek bi bat komutu lazım konu hakkinda biligi olanlardan rica ediyorum, sistem win7 64 bit [/quote] aynısından bana da lazım yukarıdakilerden hiçbiri işimi görmedi?
  3. birisi bana kullandığım işletim sistemini (Windows 7 Home Basic -64 Bit ) yükseltebilecek (Ultimate 64 Bite) bir konu gösterebilir mi?

    1. Show previous comments  2 more
    2. by_bozkurt

      by_bozkurt

      tam çıkmadı resimde keyler var

      http://i56.tinypic.com/sxnm9h.png

    3. hsanoz

      hsanoz

      format atmadan mevcut sistemimi yükseltmek istedim ama bu keyler? Acer laptop win7 home basic 64 bit var ve ben bunu 64 bit ultimate yapabilemezmiyim format atmadan?

    4. ali_63kal

      ali_63kal

      dosyalarınızı yedekleyip atabilirsiniz.hem temiz sistem olmuş olur

  4. Bilgisayara takılan taşınabilir bellek (Usb, hdd, cd)leri sessiz sedasız bilgisayarın bi alanına kopya edecek program arıyorum yardımcı olursanız sevinirim..
×
×
  • Create New...