Jump to content

Meth

Üye
  • Posts

    181
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • İstanbul

Recent Profile Visitors

858 profile views

Meth's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. bu crack de patladı bilgisayarı kapatıp açınca, windowsu bugün etlkinleştirmeliymişim :(
  2. dediğini yaptım fakat yine loader uyumsuz uyarısı vardı nette baktığım diğer kaynaklarda da enterprise desteklenmediği yazıyordu. bulduğum tüm activatorleri denedim sonunda KMSnano v20.1 Offline Office and Windows KMS Activator ile aktive etmeyi başardım.  isteyen olursa bulduğum aktivatoru burada paylaşabilirim.
  3. install tuşu aktif olmuyordu önceden kurulu crack uyarısı veriyordu o yüzden kaldırdım removewatı. şuanki windows enterprise sp1 64bit kaç tane bootloader denediysem de desteklenmiyor yazıyor.
  4. removewatı geri aldım daz loaderı uygulamak için ama bu sefer de desteklenmiyor diyor.
  5. kendimi anlatamadım galiba, şuan bilgisayarımda özelliklerde aktivasyon falan yazmıyor. 3 gün sonra bilgisayarıum kitlenir mi bir müdahale etmem lazım mı yoksa problem olmadan kullanmaya devam edebilir miyim?
  6. anlamadım şuan yeniden crack yapmak gerekiyor mu gerekmiyor mu?
  7. Arkadaşlar merhaba, 1 yıldan fazladır crackli win 7 sp1 x64 kullanıyordum güncellemelerde vs. sorunum yoktu. Dün birden bire masaüstü arkaplanı siyah oldu ve bu kopya orijinal değil yazısı belirdi.Bilgisayarımda özelliklerden baktığımda aktivasyon için 3 gün kaldığı yazıyordu. removewat ve bir tane loader kullandım versiyonunu tam bilmiyorum denedim sonrasındaki durum resimde eklediğim gibi. aktive edildi yazmıyor? Ek bir şey yapmama gerek var mı 3 gün sonra kitlenir mi windowsum?
  8. internetten başvuru yapıp ücreti yatırdıktan sonra bürolarından alabilirsin kartını.
  9. 1TB'lık diskler işini görecektir Seagate/Samsung/WD hangisi hoşuna giderse onu al.
  10. [quote name='Legion' date='04 October 2011 - 20:42 ' timestamp='1317760949' post='1089783'] çin malı mı bunlar 399 dölar yazıyo? [/quote] 399$ ön fiyat + 2 yıl sözleşme ile aylık 100 küsür dolar da ödüyorsun operatörüne, bizdeki kontratlı satışlardan farkı yok yani simkilitli oluyor satan operatöre cihaz.
  11. Windows XP SP2 kullan iyi randıman alırsın.
  12. nayır, biz de seviyoruz ulen
  13. hepsi bir yerde soyguncu ama abone olurken karınca duası şeklinde sözleşmelerde onlara bu yetkiyi veriyoruz. 3-4 sene kullandım ben de bir kaç arkadaşım da zaman zaman kazığını yedik. şimdi başka operatördeyim o da geçecek gibi. al birini vur ötekine.
  14. yüklersen olmaz, bazı driverları tanıyor zaten tnc vista. Bulamadıklarını Windows Update'den kendi buluyor zaten tabi modeminin tanıtılmış olması lazım internete girebilmen için.
  15. Babylon v7.0 r16 + Patch : son stabil sürüm en popüler tek tıkla sözlük yazılımı online çeviri, okuma gibi özellikleri de var. Çalışma konusunda eski sürüm gibi sıkıntı yok. http://rapidshare.com/files/70531650/yenisi.rar [/CODE]
×
×
  • Create New...