Jump to content

fastserkan50

Üye
  • Posts

    286
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Isparta Senirkent

Recent Profile Visitors

783 profile views

fastserkan50's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Yarın sorun olursa buraya yazarım zaten.
  2. Peki. Yarın kurulumu yapacağım. Size de geri bildirimde bulunurum. Bu arada daha önce denedin mi ?
  3. ben sadece yeni kullanıcı açarak ve gerekli izinleri vererek 20 kullanıcı kullanabilmekteyim server 2012 üzerinde Benim de ihtiyacım 8 tane kadar. Ekstradan ne yapmam gerekiyor ?
  4. Merhaba TNCTR üyeleri. Windows Server 2012 R2 Standart RDP crack yapmanın bir yolu var mıdır ? Bilgi ve deneyimlerinin hatta mümkünse dosyaları benimle paylaşır mısınız ?
  5. İlk önce iki isoyu winrar ile çıkarttım. Çıkan dosyaları birbirine ekledim. Poweriso kullanmak iso yaptım. Winsetupfromusb ile Xp SP3 ve server 2003 multiboot olarak yaptım.Windows Server 2003 kurdum. Şimdi xp deniyorum. İlgilenen arkadaşa teşekkürler.
  6. Öncelikle ilginize teşekkürler. 2 yönetimi de deneyip işletim sistemi kurulumunu yapacağım. Deneyimlerimi sizinle paylaşacağım.
  7. Merhaba arkadaşlar, Bu forumda fazla aktif değilim. Yinede sizin yardımcı olabileceğinizi düşündüm. Elimde server 2003 ait cd 1 ve cd 2 olarak 2 tane iso var. Bu iki dosyayı önyüklemesi vs. bozmadan nasıl birleştirebilirim ? Oluşturduğum isoyu flash diske boot edicem.
  8. en değişik benimki olcak genel olarak baktım da w880i ama şuan tamırde ühüüü
  9. Arkadaşlar bana da Kaspersky İnternet Security 7.0.125 sürümünün katılımsızana ihtiyacım var.Güncel olabilir.Elinizdeki keylerin en büyüğünü entegresini koyabilirsiniz.Karalist önemli değil.
  10. buarada nvıdıa suruculerının wındows 7 ıcın guncellemek ısteyenler http://www.nvidia.com/object/windows_7.html
  11. Çok güsel olmuş ellerine sağlık yapan arkaşlara çıktığından belli kullanıyorum çok memnunum en az da 20 makıneye kurmusumdur herkese de tavsıye edıyorum.
×
×
  • Create New...