Jump to content

bluesmoke

Yeni Üye
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bluesmoke

  1. usb cdrom lardan temın etmenız gerekmekte.İki olasılıgınız var gibi görunuyor anlattıklarınızdan. 1.Sistem hdd i komple sıfırlamalı partıtıon prblemı verıyor win7 sonrası xp yuklemede.yada katılımsız usb bellekle sıstemı harıcı olarak usb bellek uzerındekı xp ıle acıp hdd ı sılebılırsınız.Forumda var dı hatırladıgım kadarı ile. 2.harıcı optic okuyucu ile (cd/rw- DVD/rw v.b.)sisteme format atılabılır en kestırme yolu budur.Bu cihazı nasıl temın edebılırım sorusunu cevabı en yakın teknolojı marketten alabılır yada elınızde varsa optık okuyucu, usb to ıde ve/veya sata cevırıcı 3.5'' cihazlar icin temın edılebılır.Bu cevırıcının tahmını fıyatı 35 tl cıvarı. bu sekılde sıstemı masaustu kurar gıbı kolaylıkla kurabılırsınız.kolay gelsın.
  2. mevzu sanırım kapanmıstır akıbetı bellı olmadan.Bilgi vermek babında sunları eklemek ıstedım.burda bırkac soru ortaya cıkar.Soru 1 bıos pili cıkarıldıktan sonramı yoksa oncemı sıstemı temızledınız?bunu yaparken sısteme herhangı bır guc kaynagı baglımıydı? soru 2 eger sıstem pil cıkarıldıgında vga cıkısını resetlemıs olması gerekıyor.sıstemınızde netlesmemıs bır konu onboard vga varmı? soru 3.evınızdekı tesısatta topraklama sorunu yaısyormusunuz? v.s bu boyle gıder ısın en kestırme yolu bır arıza tespit cihazı kı 10-15 tl dıye hatırlıyorum fıyatını yanında verılen arıza kod rehberı sayesınde arızayı tesbıt edın.Yada bır servise .Kolay gelsin.
  3. ekran kartı uzerınde gpu da ısınma kaynaklı renk dagılması gerceklesıyor eger goruntude ıcık ve tanımlanamayan ıkonlar cıkıyorsa ekran kartı uzerınde entegre ramlerde sıkıntı vardır. ekran kartın asırı ısınıyor arkadasların da dedıgı gıbı ekran kartı fanın kontrol et ve yapabılıyorsan fan sayısını arttır. termal macunu yenıle varsa gumus macun kullan. pat dıye ekran kartını degısme bence . zıra o parcalar TURKIYE de uretılmıyor.paramız cıne akmasın .
×
×
  • Create New...