Jump to content

lwon

Yeni Üye
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About lwon

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

lwon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Kardeşim eyvallah işe yaradı uğraşan kardeşler bu anlattığın yöntemi uygulayabilirler.Allah razı olsun.
  2. Kardeş teşekkür ederim de herşeyi ayarladım dediğin gibi yaptım ama windows ayarlarınızı sonlandırıyora geliyor öyle kalıyor. Başka bir çözüm yolu yokmu?
  3. Arkadaşlar köylü ustanın yaptığı   Hımm doğrudur da sorum şu bu bat dosyasını dvd kurulum bitirdiği zaman nasıl çalışacak.Mesela ben windows7 iso dosyasını ultraiso programı aracılığı ile açıyorum sources klasörünün içine setupcomplete.cmd dosyası oluşturup ultraiso ile dvdye yazdırıyorum.Ama dvd ye çekince boot özelliği devre dışı kalıyor. Ne yapmam gerekiyor bilginiz varsa yardım edebilir misiniz? Köylü ustanın çalışmasını yapıyorum ama hata veriyor kurulum sırasında.Başka bir yöntem bilen varmı?
  4. Ne yaptımsa başaramadım. Arkadaşlar ben bir bat dosyası hazırladım. O dizinede programları attım. Bu bat dosyası windows7 kurulum bittikten sonra son adımda çalışamazmı? Bunu bilen kimse yokmu? Biri Allah rızası için yardım etsin ya.   Bat dosyasının içeriği :  @echo on Start /wait Adobe.exe /quiet /norestart Start /wait Flash.exe /quiet /norestart Start /wait Gom.exe /quiet /norestart Start /wait Google.exe /quiet /norestart Start /wait Nero.exe /quiet /norestart Start /wait Net.exe /quiet /norestart Start /wait Office.exe /quiet /norestart Start /wait Avast.exe /quiet /norestart exit
  5. Bende onu denedim zaten. Gayet güzel hazırlıyor. İso dosyası oluşturuyor.Dvd ye çekiyorum. Windows7 yi kuruyor tam kurulum bitecek programları yükleyecek. Bozuk yükleme dosyası nedeniyle kur devam edemiyor diye hata veriyor.Köylünün yaptığı x86 tüm sürümler cdsine yapıyorum bu işlemleri.   Başka öneriniz varmı?
  6. Merhabalar windows7 dvdsine 8 gb'lık elimde bulunan katılımsız programları eklemek istiyorum.Biraz araştırdığım kadarıyla bir bat dosyası oluşturmam gerekiyor. O bat dosyası sayesınde windows kurulduktan sonra exe olarak belirlediğim katılımsız programları sırasıyla yüklenecek.   Bilgisi olan varmı?   Şimdiden teşekkür ediyorum.Çok araştırma yaptım ama bir sonuca rastlayamadım.Bi yöntem buldum ama o da yükleme bitmek üzere iken bozuk yükleme dosyası nedeniyle kur devam edemiyor diyerek iptal oluyor.  
×
×
  • Create New...