Jump to content

celal.atalay

Üye
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

958 profile views

celal.atalay's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. Sevgili dost, dosyayı indirdim ama RAR dosyası şifreli, şifreyide yazarsan mutlu olurum. Yoksa 200 mb. çöpe gidecek
  2. İmdaaa!!!t fileviewpro v.1.5 serial istiyor. Yardım.
  3. Uğraşma derim. Kendi temanı kendin yapabilirsin.  Artisteer v.4.0 indir, Kullanımı gayet basit bir tema yapma programı, dilediğin her şeyi kendi zevkine göre yapabilirsin.
  4. Windows 8 altında denendi. Oldukça başarılı bir çözüm. Öneririrm. Programı çalıştırmadan virus programını devreden çıkartmayı unutmayın. Daha fazla bilgi için Readme dosyasına bakınız.       https://hotfile.com/dl/223459363/2021ada/ESET_Product_Activator_2013.rar.html    
  5. Zoom player tüm media formatlarını destekler. Ayrıca kaldığı yerden devam edebilir. Denemeğe değer.
  6. Herkes eşit, yazının başlangıcı böyle. Eşitlik olabilmesi için gelir dağılımının eşit olması lazım. Oysa biz dünya da Meksika'dan sonra gelir dağılımının en bozuk olduğu 2. ülkeyiz. Bu durum çocuklar arasın da psikolojik problemlere sebep olacaktır. Birisi Adidas ayakkabı, diğeri lastik ayakkabıyla okula gidecek. Sultan Süleyman polemiğine girenlerin Sultan Süleyman'ın adalet anlayışını da keşke anlayabilselerdi.
  7. Sevgili dost ben Win8_LOADER isimli bir programı denedim, bu program Windows'u etkinleştiriyor. Daha önceki yazıların da belirttiğin komut ([color="#000000"]slmgr[/color][color="#666600"].[/color][color="#000000"]vbs [/color][color="#666600"]-[/color][color="#000000"]xpr) denedim, Windows kalıcı olarak etkinleştirildi yanıtı alıyorum. Loader gerçekten işe yarıyor mu bende çelişkiye düştüm şimdi. Selamlar[/color]
  8. [color=#333333][font=lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif][size=3]Fritz Neumark desteksiz atmış. Yahut duyulmak istenen şeyi söylemiş. Almanya'da hatta Avrupa'nın genelinde dinin etkisi sosyal yaşamda hemen hemen silinmiş. Yani her şeyi günahmı diye sorgulamazlar. Ayrıca sıradan Alman Osmanlı ile ilgilenmez. Çünkü Alman yakın tarihi hiçte temiz değildir. Türk'lerden hoşlanmazlar doğrudur. Çünkü biz onlara benzemeyiz. Benzeyen Türklerle de sorunları yoktur. O ülkede uzun yıllar yaşamış birisi olarak yazıyorum bunları. Almanya'ya giderken tüm sarışın ve mavi gözlü Alman kızlarının sokaklarda kara kafalı Türk erkeklerini beklediğini sanıyordum. Öyle olmadığını öğrenmem ilk hayal kırıklığım olmuştu. İkinci hayal kırıklığım Türkiye'nin dünyanın merkezi olmadığını anladığımda gerçekleşmişti. Türkiye AB üyesi olamaz. Birinci sebep nüfusumuz, ikinci sebep onlara benzemememiz. Ama olsun bu dünyanın sonu değil. Biz kendi demokrasimizi kurup yolumuza devam edebiliriz. Ama bu ileri demokrasi değil, evrensel demokrasi olmalı. [/size][/font][/color]
  9. Wordpress kullanın. Fazla bir şey bilmenize gerek yok. Bloglardan gerekli bilgileri bulabilirsiniz. Admin panelini dilediğiniz şekilde özelleştirebilrsiniz. Ben Almanya'ya yapıp satıyorum. Örnek,[url="http://www.josefkauft.de"]www.josefkauft.de[/url] son yaptığım bu. Çözemeyeceğiniz sorun yok. Birazcık uğraşın :-) . Yardıma ihtiyacınız olursa bana yazın.
  10. Sizin durumunuz benden daha iyi. 300 mb. 6-7 saatte indiriyorum. İsyanlardayım. TTNET Satılırken alıcı 5 milyar dolar yatırım yapacağını söylemişti. Sadece masal anlatıyorlar bize. Zavallı yurdum...
  11. Arkadaşlar Artisteer ile hemen hemen yapamayacağınız tema yok. Ben Wordpress kullanıyorum, satış sitesinden, video sitesine her şeyi yapmanız mümkün. Bir Artisteer edinin ve Wordpres'i öğrenmeğe başlayın.
  12. Dil seçeneği varmı, yoksa sadece İngilizce'mi ?

  13. php de iyi değilim. yaptığım bir siteye ücretli admin paneli yaptırmak istiyorum.ilgi duyan arkadaşlar bana yazssın.

  14. PowerSuite programını kullan, bu program hem bilgisayırınızdaki hataları düzeltiyor, hemde gerekli Driver bulup yüklüyor.

×
×
  • Create New...