Jump to content

atabey.06

Üye
  • Posts

    245
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1579 profile views

atabey.06's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

84

Reputation

  1. şimdiye kadar format iso larını hep bu araç yardımıyla indiririm hiçbir sıkıntı yaşamadım.
  2. aynı sorunu dell laptopumda bende yaşamıştım anakartı fırınlayınca düzelmişti. fırınlama işleminden sonra iki senedir kullanıyorum sıkıntı yok.
  3. 1 tb hdd zaten tam bin gb olmaz yani 930 gb olması normal.
  4. üstad öncelikle bu bölümü açtığın için teşekkür ederim. telefonum huawei p9 lite 2017 android sürümü 8. mx player pro yu sorunsuz yüklüyorum video açıyorum bir dakika kadar çalışıp kapanıyor, play store dan normal olanını yüklüyorum sıkıntısız çalışıyor kapanma olmuyor, apk da bir sıkıntı mı var acaba?
  5. rabbim hayırlısı ile güle güle gidip gelmeyi nasip etsin inşaallah. ben 18 ay yapmıştım büyük oğlum şu an askerde 6 aylığına gitmişti dün aradı 80 günü kalmış, 6 ay 18 aya göre kısa bir süre çabuk gelip geçer, güle güle git Allah'a emanet ol.
  6. ttnetin verdiği bu modemi 4 yıldır kullanıyorum, şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım, gayet iyi arayüzü basit ve sade tavsiye ederim.
  7. bilgisayarı kapat arkadan fişi çek bilgisayarı açma düğmesine 30 saniye basılı tut, tekrar açmayı dene aynısı benimde başıma gelmişti, bu şekilde sorunu aşmıştım.
  8. Xtreme Download manager 2020 v7.2.10 Final denedim fena değilmiş.?‍♂️
  9. aynısı bende de oldu. cmd yi yönetici olarak açıp usb yi tekrar formatladım sıkıntı ortadan kalktı.
  10. ttnetin verdiği tp link TD-W9970 vdsl modemi üç buçuk yıldır kullanıyorum evimin tam ortasında antrede duvara monte ettim bütün odalardan ful çekiyor ben çok memnunum.
  11. içinde windows kurulum medyası yok indirip kurulum esnasında iso ya da wim dosyasını göstermen lazım.
  12. rufus ile kurulum dosyalarını flash belleğe atıp kurarsan sıkıntı olacağını sanmıyorum. karadurak üstadın KMPE si ile kurulumda bende senin aldığın hatayı almıştım rufus ile yapınca sıkıntısız kurulum yapmıştım. KMPE bazı bilgisayarlarda bu hatayı verebiliyor maalesef.
  13. Bay_KG üstadın yüklediği alttaki linkteki acronisi indirip kurdum etkinleşmiş olarak kuruldu. teşekkür ederim. Acronis True Image 2019 Build 17750 Windows'da kalıcı olarak Sabit Kurulum Dosyası Türkçe https://yadi.sk/d/chsO-NhNiaTm8w
  14. üstad bende yok maalesef. olsa da zaten bu internet hızı ile yüklemem zor olurdu.
  15. internet çok yavaş yüklemeye çalışıyorum az kaldı.
×
×
  • Create New...