Jump to content

darkhome

Üye
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by darkhome

  1. Arkadaşlar anlatımda bir sıkıntı yok. Ben defalarca kurdum. Sadece biraz dikkat etmeniz yeterli.
  2. Resimlerde eksik anlatımı farkettim. Düzenleme sırasında mı silindi bilmiyorum.
  3. Start/Stop/Reread bölümüne geldikten sonra sırasıryla start server butonuna bir süre sonra reread License File butonuna tıklayıp bekleyelim. Bu işlemin ardından altta Reread complete gibi bir yazının çıkması lazım. Yazının tamamını hatırlayamıyorum. bu işlemin ardından Lmtools kapatabilirsiniz. Artık Arcgis kurabilirsiniz. Bu işlemin ardından ufak tefek birkaç işlem daha kaldı. Eğer buradan sonra takıldığın bir yer olursa yardımcı olmaya çalıırım.
  4. Bilgisayar yeniden açıldıktan sonra, Yukarıdaki işlemi yaptıktan sonra dosya adını "license.lic" olarak değiştir. Ardından license.lic dosyasını crack dosyasını yapıştırdığın yere arcgis9x klasörüne yapıştır. ardından aynı yerde bulunan lmtools dosyasını çalıştırın.
  5. Bu işlemin ardından bilgisayarınızı yeniden başlatın.
  6. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Anlatımı resimli yapacağım. Bu mesajın son resimdeki 6 nolu anlatımı atlama. LMSetup kurulumundan sonra PC'yi yeniden başlatma.
  7. Size en uygun zamanda cevap vereceğim. Ancak takıldığınız yer varsa orayı anlatarak daha jhızlı bir şekilde yardımcı olabilirim.
  8. Evet, hem Evde vista, iş yerinde windows 7 kullanıyorum. Her ikisine de arcgis kurdum. Nerde takılıyorsanız yardımcı olmaya çalışırım
  9. Sonunda yapabildim. Kısa bir açıklama yapmak istiyorum, burada yazılanlar eksik. Windows 7 dahil bütün versiyonlara yüklenebiliyor. Ayrıca 9.3 crack kurulumunu yaptıktan sonra Arcgis 9.2 ya da 9.3 yükleyebiliyorsunuz. Sorun yaşayanlara yardımcı olabilirim.
  10. Arkadaşlar bilen var ise çok acil yardımlarınızı bekliyorum. 10 gündür defalarca silip yüklememe rağmen bir türlü bu sorunu aşamadım
  11. Tüm denemelerime rağmen yüklemeyi tamamlayamıyorum. Arcgis 9.2 yi defalarca yükledim ancak vista 64 bit için kurulumda aşağıdaki hatayı alıyorum Yüklemede Yardımlarınızı bekliyorum.
×
×
  • Create New...