Jump to content

seljuknet

Üye
  • Posts

    127
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by seljuknet

  1. Estağfurullah kardeşim, hayat bu zengin fakir, fakir zengin olabilir. Allah sana da nasip eder, inşallah.
  2. Merhaba Arkadaşlar, Ürünlerimiz orijinal ve yurt dışından getirilmektedir. Ayakkabımızın fiyatı 450€'dur. Pazarlık payı vardır. Dilerseniz instagramdan da bizi takip edebilirsiniz. https://www.instagram.com/muccinassi
  3. Merhabalar; Aşağıdaki sarı renkle belirtmiş olduğum bölgeyi nereden kaldırabilirim. moodle\course\format\weeks içinde bir yerlerde ama bir türlü çekemedim kodu.
  4. hocalarımızın en fazla kullanacağı seçenekleri üste taşıyacağız.
  5. Merhaba; Yeni ders veya etkinlik eklediğimiz zaman karşımıza gelen Ders, Sınav, Anket gibi menülerin sırasını düzenlemek istiyorum fakat bulamadım. Hangi klasör ve dosyanın içerisindedir.
  6. nakit olarak 850-900 arasında satıyorum
  7. Arkadaşlar;   Başlıkta belirttiğim gibi bir durumm var. 1. Bölüm youtubeta var ama tümünü istiyorum ya da evlilik yıl dönümü olan bölümü istiyorum mümkünse lütfen ama lütfen bildiriniz.
  8. komşum 1,36 GB lık günlük ne upload edebilir diye düşündüm =) Sonuçta lise öğrencisi. Download yaptım şimdi dediğiniz doğru rx download miktari gözüktü.
  9. Merhaba Arkadaşlar resimde yazdığım kadarıyla anlamak istiyorum. TX indirilen paket mi? Upload edilen paket mi?
  10. Selamlar Arkadaşlar; Okulda kullandığımız hemen hemen hepsi OpenSource olan ve her üniversite bilgi işlem takımının Araçlar seti olabilecek emeğimi paylaşmak istedim.
  11. Eyvallah hocam ama o fiyata asla olmaz
  12. Arkadaşlar PS4 resimlerde görünendir. 1 Adet Gamepad (Kol) ve Gamepad Şarj Kablosu vardır. İşten çıkarken iş yeri sahibi arkadaşım hediye etmişti, oyunlar pahalı olduğu için demo oyun kurmuş oynamıştım. Toplasanız, 5 saat ancak oynamışımdır. Kutusuzdur, kutusu çıktığım şirkette kaldı. Garanti durumundan haberim yoktur bununla ilgili bir kağıt tarıma verilmemişti şirket sahibince. Pazarlık fiyatı yoktur. 1100 TL Fiyat.
  13. Selamlar;   2 Adet Samsung TV' ye (15 metre uzaktalar.) Digitus HDMI çoklayıcı ile (2A çıkış gücü var) bilgisayardan görüntü aktarmaya çalışıyoruz ama nafile zaman zaman gösteriyor 15-20 saniye sonra gidiyor bazen de tek televizyona görüntü veriyoruz çalışıyor ama ikisi aynı anda çok uzun süreli çalışmıyorlar.   HDMI çoklayıcı takılıyken televizyonların menülerine girdiğimizde sapıtıyorlar yani şöyle sesi açıyorum hemen kendi kendine kapatmaya başlıyor.   Bir de görüntüyü aktarmayı başardığım ender anlardan birinde, bir TV'de kaynak HDMI ötekinde MAGICINFO modu yazıyordu.   Sorunuma yardım arıyorum.
  14. Çoook eski bir konuyu hortlatayım =)   Acronis 2015 kullanıyorum ve takmiş olduğum harici diskimi görmüyor. Çözümünü bulan varsa yazabilir mi?
  15. Zebra CardStudio 1.1 Professional programı için serial lazım :(
  16. Arkadaşlar kimlik kartı basmak için öğrenci-personel full sürüm program lazım. Yardımcı olur musunuz?
  17. Merhabalar;   Üniversitemizin gmail üzerinde @universite.edu.tr gibi bir uzantılı mail adresi mevcuttur.   Daha önceden kullanıcılar açıldığı için belirli 100-150 personele toplu imza yüklemek istiyoruz.   {Ad}{Soyad} Turkiye Universitesi Adres: Cumhuriyet Cad. No:24 İSTANBUL   Gibi bir imza düşününüz "Ad - Soyad" yazan yere maillere verdğimiz ad ve soyadlar otomatik olarak gelsin istiyorum.   Gmail' in böyle bir özelliği mevcut mudur?
  18.   CentOS için durduk yere çöken, arıza veren bir işletim sistemi dediler ben de o yüzden onu kurmaktan vazgeçmiştim.
  19. linux ama hangi sürümü işimi daha iyi görecektir?
  20. Selamlar arkadaşlarım,   evde bir adet sabit ip adresine sahibim. İstiyorum ki iş yerinden gerek FTP ile gerekse IIS tarzı bir aracı ile bağlanıp, datalarımı upload edeyim ya da download edebileyim. Bunun için en uygun Windows ya da Linux tabanlı işletim sistemi hangisidir?   1 GB Ram 500 GB HDD P4 3GHZ   Bana yetsin yeterli, sistem özelliklerim bunlardır.
  21. hocam konuyu tamamen silebilirsiniz çünkü başlıktaki "Acil" kısmını düzenleyecek yeri bir türlü bulamadım.
×
×
  • Create New...