Jump to content

kemallx

Üye
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

563 profile views

kemallx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. denedim arkadaşım onlan alakalı olduğunu sanmıyorum bu işde ince bir iş var ama hala çözemedim. Bu kadar zaman geçdi hala bir bilene denk gelemedik kurumun bilgi işlemcisi bile bu sorunu çözemedi bende sata dvd raytır aldım sorun çözüldü neyse sağlık olsun herkese kolay gelsin.
  2. Merhaba arkadaşlar evvela tüm islam aleminin Ramazan Bayramını kutluyorum gelelim konuya bende Epox sanırım İntel ile çalışıyorlar EP.5P 965.GLI/G model anakart var normalde sorun yok sata ile bağlantılı her şeyde süper fakat sata dvd raytır bozulmuşdu bende elimde ıde olan dvd raytır ı takdım fakat bir türlü görmüyor bildiğim bios dan tüm ayarları kurcaladım ama nafile bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi ? herkese selam sevgiler.
  3. Sevgili kardeşim sizde acaba hangi işletim sistemi var ben birde antivirüs ü devre dışı bırakıpda kurayım bakalım neler olacak bende win 7 pro var saygılar yardımın için tşk artık olursa olur olmazsa canımız sağolsun :)

  4. Sevgili kardeşim sizde acaba hangi işletim sistemi var ben birde antivirüs ü devre dışı bırakıpda kurayım bakalım neler olacak bende win 7 pro var saygılar yardımın için tşk artık olursa olur olmazsa canımız sağolsun :)

  5. Merhaba kardeş kusura bakma rahatsız ediyorum ama programı indirdim kurdum sorun yok ama verilen serialleri girdim ama ok a basdığımda hiç bir işlem yapmıyor yani kabul etmiyor gibi siz bu programı kullandınızmı acaba bende win 7 var uyumsuzluk vardır diye xp modunuda denedim ama yine olmadı sizce ne yapmalıyım ? saygılar hakkınızı helal edin sizi baya yordum :)

  6. Merhaba kardeş kusura bakma rahatsız ediyorum ama programı indirdim kurdum sorun yok ama verilen serialleri girdim ama ok a basdığımda hiç bir işlem yapmıyor yani kabul etmiyor gibi siz bu programı kullandınızmı acaba bende win 7 var uyumsuzluk vardır diye xp modunuda denedim ama yine olmadı sizce ne yapmalıyım...

  7. Merhaba kardeş verdiğin linkleri gördüm ama bende bir sorun var galiba zaten verilen linklerdeki yerde bazıları silinmiş mesela hotfile diğerlerindende bende tam inecek problem yaratıyor rica etsem http://uploaded.to bu linke atabilirmisin ? ben oraya üyeyim onun için dedim saygılar.

  8. [quote name='semsibey' date='02 March 2012 - 18:27 ' timestamp='1330712844' post='1164084'] [b]@[/b]kemallx [color="#8b0000"][b]neresi ölü[/b][b]??? [/b][b] Bir link veriyorsam mutlaka kontrol ederim; Sen nasıl kontrol ettin?[/b][/color] [img]http://www.tnctr.com/uploads/imgs/pre_1330712662__link_aktif.jpg[/img] [/quote] Merhaba hemşerim kızmana gerek yok tabiki kontrol edersindir ama o görünen yer bendede geliyor fakat indirmeye geçdikden sonra uyarı verip indirmiyor neyse ben buldum ama seriali yokdu varsa onu eklersen sevinirim hadi kolay gele. Arkadaşlar rica etsem buraya yüklermisiniz ? bende verilen linklerden nedense inmiyor ben verdiğim yere üyeyimde ondan diyorum kolay gelsin. http://uploaded.to/ .... hallettim arkadaşlar hepinize teşekkürler saygılar. Arkadaşlar programı indirip kurdum ama verilen seriali girdiğim halde ok a basdığımda herhangi bir işlem yapmıyor yani ne okey diyor ne hayır diyor bir türlü program full olup açılmıyor bunu kullanan varmı acaba varsa nasıl yaptınız ? bende win 7 var pro uyumsuzluk olduğunu sanmıyorum saygılar.
  9. [quote name='semsibey' date='28 February 2012 - 23:29 ' timestamp='1330471788' post='1162532'] [b] aynı işi gören başka bir program: 6.3 MB [color="green"][color="#444444"]LanDetective Internet Monitor[/color][/color][/b] [b][color="brown"]HomePage: www.landetective.com[/color][/b] rar şifresi [color="#ff0000"]www.2baksa.net[/color] http://depositfiles.com/files/9ihqdm5ec veya http://www.megaupload.com/?d=SDXQK9SI Hangisinden indirebilirsen. [/quote] Merhaba kardeş verdiğin linkler ölü sana zahmet çalışan bir linke atsan saygılar. Not: Birde varsa bununda seriali lütfen
  10. facebook chat sniffer facedeki yazışmaları ağ üzerinden bularak gösteren program seriali lazım saygılar
  11. merhaba arkadaşlar netde aradım ama bulamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim bana microalert ms055 8.0 megapiksel wevcam xp driver vede win 7 driverleri lazım hotfile tercihimdir çünkü üyeyim olmasada indirebileceğim herhangi bir yer olabilir saygılar.
  12. türkcell in sayfasını incele orada gösteriyor
  13. merhaba arkadaşlar aynı sorun dün benim laptop dada oldu evdeki pc de hemen yüklendi ama laptopda 2 defa aynı sorunu verdi ben 2 işlemin sonunda olmayınca ekrana çıkan servis pack 1 kurulmadı eski sistem geri yüklendi uyarısının altında nedenini öğrenmek gibi bir konu açmışdı tam yazıyı hatırlayamadım neyse o yazıya tıkladığımda kurulmammasının nedenlerini yazıyordu mesela örnek antivirüs programını kapatmamızı istiyordu öyle deneyin yazıyordu bende tabi denedim ve anında sonuç oldu denemenizi tavsiye ederim saygılar.
  14. merhaba arkadaşlar benim telimdeki hafıza kartıma virüs bulaştı çıkarıp pc de biçimlerdiriyorum ama sadece ntfs olarak biçimlendiriyor ama oyda fat sisteminde olmalıki tel görsün fakat nedense pc de fat olarak biçimlendirmek istediğimde başlat yazısı aktif olmuyor bu sorunu nasıl ve ya ahngi başka program ile çözerim ? saygılar
  15. [quote name='Legion' date='29 Aralık 2010 - 20:53 ' timestamp='1293656618' post='934693'] [center][img]http://img221.imageshack.us/img221/2294/gsfb.png[/img] [img]http://img715.imageshack.us/img715/4089/galatasaray1hp8qg5.png[/img] [size="4"][b] VS. [/b][/size] [img]http://img829.imageshack.us/img829/5097/fbsk.gif[/img] [b]Abdi İpekçi Spor Salonunda yapılan dev derbinin galibi 1 sayı farkla ( 67-59 )Galatasaray Cafe Crown oldu. Detaylı Bilgi birazdan[/b] [b][size="6"][color="#FF0000"]Galatasaray Cafer Crown[/color] [color="#FFFF00"]67 - 56[/color] [color="#0000FF"]Fenerbahçe Ülker [/color][/size][/b][/center] [/quote] bir sayı demişsin ama arada 11 sayı var hangisi doğru ?
×
×
  • Create New...