Jump to content

hkapici

Yeni Üye
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hkapici

  1. ESET Mi?  AVG Den Vazgeçmem :D
  2. Windows 8.1 Kullanmadım Daha 8 ile Arasındaki Fark ne PM Atarsan Sevinirim?
  3. Palavra bunlar  kar elde etmeden para vermezler
  4. Merhaba Arkadaşım Windows8 Deneme Sürümü Çıktığından Bu Yana Kullanıyorum. Windows8 de Anlattığın Gibi Bir Hata alıyorsan. Eğer Windows8 in kendi yedeği ile yedek almadıysan format atmak yada Hiren Boot CD ile Verileri Kurtamaktan Başka çaren yok. Bu Hata Windows8 ile yedek aldıysan secenekler kısmında kurtama bölümünde yedeği yükle diye bilgisayarı sıfırla diye alanlar var. bu çok önemli eğer yedek alamdıysanız geriye yükleme imkansız oluyor. Ben Genelde Acronis İle Yedekleme yapıyorum. En güzeli Sisteme Bütün Proğramları Yükledikten Sonra Belgelerimi D ye Taşıdıktan Sonra Acronis ile Tam yedekleme Almanız Problem Olduğunda O zamana Geri Dönebilirsiniz  tavsiye ederim.   Geçmiş Olsun.
  5. Arkadaşım  Fotobounce  Proğram ücretsizdir. facebook Şifrenle Giriş Yap. Arkadaşların Senin ve Yönetici Olduğun Sayfalardaki Resimleri Komple İndir Dili İngilizcedir. İyi Çalışmalar.   Web Sayfası : http://fotobounce.com/
  6. Merhaba Arkadaşlar Kusura Bakmayın Konda Aradım Ama Forum da yardım Kısmını Görmediğimi İçin Buraya Yazıyorum. Acil Yardıma İhtiyacım var Asus Eee PC 1015PX N570 Sata Netbook Bunu Flaş Bellekle windows 7 Boot Edemiyorum. Normal Flaş Belleğim Boot İçin Uyumlu Yükleme Konusunda Detaylı Bilgim var Tek Takıldığım Yer Asus Eee PC 1015PX N570 Netbook Boot Edemiyorum Bios Ayarlarındanda Karıştırdım Bulamadım Yardım Ederseniz Çok Sevinirim Tek Sorunum Asus Eee PC 1015PX N570 Netbook USB Boot Etme.   Gittiğim Yönergeler. -Açılışta ESC ye Basıp USB Flaş Belleğimi Seçtim Olmadı. -Bios Ayarlarına Girip Açılışta USB Tanıttım Olmadı.   Not: Windows 7 yi USB Bellegime Doğru Taşıdığımdan Çok Eminim O konuda Sıkıntım Yok. Bu İşi Bir Çözemedim.    Şimdiden yardımlarınız İçin Teşekkür Ederim.
×
×
  • Create New...