Jump to content

xiamen

Üye
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by xiamen

  1. Windows 10 ( Orijinal MSDN ISO linkindeki bağlantıda bulunan sürümler modifiye değildir değil mi? Orjinal sistem kurmak için bunlardan mı kurmamız gerekir? Birde bunları etkinleştirmek için ne yapmalıyız? Cevaplayabilirseniz memnun olurum.
  2. Arkadaşlar yardım lütfen. Tncxp yi kurdum uzun bi sürede kullandım ama bugünlerde internet bağlantımda büyük bir problem var ve ben bunun tncxp den kaynaklandığından şüpheleniyorum böyle bişi olabilirmi biri beni bilgilendirsn lütfen. Sorun şu interneti kullanırken durduk yere yerel ağ bağlantısında sınırlı bağlantı uyarısı çıkıyor ( ama interneti paylaştığım kişilerde sorun yok ve laptop la bağlanabiliyorum kablodada sorun yok ayrıca ethernet kartınıda deiştirdim sonuç aynı) ve bilgisayarı defalarca açıp kapadıktan sonra 1-2 saat içinde anca düzeliyo bilgisayar. Eminim kablo temiz denedim< eternet kartında sorun yok değiştirdim yine aynı şey oluyo donanım temiz tncxp yi yeniden kurdum gene aynı şey oluyo böyle bi soruna tncxp veya kullandığım başka programlar neden olurmu? bi yardım lütfen çıldırtcak bu sorun beni ve nedenini bulamıyorum
  3. KURULUMDA PROBLEM YAŞAYANLARIN DİKKATİNE !!!! TNCXP yi 3 ayrı bilgisayara kurdum. Kendi bilgisayarımda problem çıkmadı. Diğer bilgisayarlarda problemler oldu ama sonuç olarak kurulumu gerçekleştirdim. Karşılaştığım sorunlar ve çözümleri; 1. Iso dosyasını Nero ile yazdırırsanız kurulum sırasında hata verme olasılığı yüksek onun için CLONECD ile yazın ıso dosyasını. 2. Bilgisayara format atmadan kuruluma geçerseniz çeşitli hatalarla karşılaşabiliyorsunuz. onun için kuruluma geçmeden önce TNCXP cd1 i açtığınızda karşınıza çıkan menüden 4 numaraya basarak WINPE yi açıyorsunuz daha sonra PARTITION MAGIC i çalıştırıyorsunuz. C: sürücüsüne sağ tıklayarak FORMAT diyoruz. işlemi gerçekleştirdikten sonra sol alt köşede APPLY CHANGES gibi bir yazı var ona tıklayarak format işlemini tamamlıyoruz. Partition Magic ile isterseniz sürücülerinizi yeniden biçimlendirebilir veya yeni sürücüler oluşturabilirsinz. Apply changes dedikten sonra artık temiz bir sürücüye sahibiz ve TNCXP yi problem yaşamadan kurabiliriz. bilgisayarı resetledikten sonra kuruluma geçebilirsiniz.
  4. Cd yi Neroyla yazdırdıysan bu tür hatalar verebiliyor cd yi birde CLONE CD ile yazdır ben öyle yaptım ve problem çözüldü. Neroya fazla güvenmeyin arkadaşlar.
  5. Herşeyden önce böyle güzel bir XP için emeği geçen herkese teşekkürler. TNCXP yi kurdum çok güzel ve hızlı bir sistem. Fakat bir problemim var. OTOMATİK GÜNCELLEME yi açınca bilgisayar acayip yavaşlıyor. Task manager dan baktım SVCHOST.EXE diye bir sistem uygulaması %70 ila % 99 arası CPU kullanıyor. GÜNCELLEMELE yi kapatınca sorun yok ama otomatik güncelleme açıkken bilgisayar resmen felç oluyor. özellikle açılışta ve güncellemeleri indirmeye çalışırken ayrıca güncellemeleride indiremiyor. Bunun bir çözümü var mı? Yoksa güncelleme yapmadan sistemi kullanmak sağlıklı mı? Yardım lütfen !!
×
×
  • Create New...