Jump to content

hdr...

Üye
  • Posts

    119
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hdr...

  1. emeğinize sağlık, işyerinde adobe programları kullanıyoruz bilgisayarımız güncel bir donanıma sahip tavsiye eder misiniz yoksa farklı sürümler daha mı mantıklı ?
  2. Yayın yaparken konum değişikliği yapıyorum fakat vpn kullansam bile konumum belli oluyor. Başka ülkelerin keşfetine düşmek için ne gibi bir yol izleyebilirim? belirlediiğim ülkeden telefon numarası ile kayıt oluyorum vpn de o ülkeden seçiyorum fakat her şekilde sistem algılıyor.
  3. sistemim TPM destekliyor tpm fixli bi sistem kurmamda ne fark eder?
  4. Bir websitesindeki ileri butonuna belirli aralıklarla otomatik olarak tıklatabilir miyim? Sayfanın boyutu sürekli değişiyor ve ben başka bi işlem yaparken de arkaplanda belirlediğim aralıklarla ileri butonuna tıklatmak istiyorum. Mümkün mü acaba böyle bir şey?
  5. Eskiden forumda videolu anlatımlar olurdu genellikle ekran görüntüsü kayıtlarıydı, çok yüksek boyutlarda videolar winrar ile sıkıştırılınca boyut baya baya düşük oluyordu. Hatırladığım kadarıyla videolarda ses yoktu. Hangi format olduğunu hatırlayan var mı veya ses olmayan bir videoyu en iyi hangi formatla sıkıştırıp boyutunu küçültebilirim ?
  6. arama kısmında gelişmiş aramaya tıkla, ordan klasörü seçip istediğin kelimeyi yaz. çıkan sonuçları seçip ister kopyala ister kes ve yeni bir klasöre yapıştır. denedim ben oluyor.
  7. everything programı ile manuel olarak yapabilirsiniz.
  8. iner inmez kurdum sistemi elinize sağlık, bir yolu varsa eğer nasıl silebilirim sağ tık eklentilerini acaba ?
  9. Merhaba herkese exccellde oluşturduğum dropdownlistten seçim yapınca miktar kısmına girilen değeri 2. sayfamdaki seçili ürünün karşısındaki değerle çarpmasını ve sonucu ilk sayfadaki fiyat kısmına yazmasını nasıl sağlayabilirim acaba?
  10. peki Page1 in On Preload kısmına yazdıklarımın Page 2 için geçerli olmamasını nasıl sağlıyabilirim.
  11. şöyle bir sorunla karşılaştım ben. Windows 10 Pro x64
  12. peki önerebileceğin hp ultrabook var mı?
  13. bana da pm atar mısın linki ?
  14. Mac Os ile tam uyumlu asus ultrabook almak istiyorum fiyatı önemli değil ama Mac sistemini kurduğumda sorun çıkarmıyacak donanımı tam uyumlu bir model olsun istiyorum. donanımı en iyi ve tam uyumlu olan modeli nasıl öğrenebilirim ? dual boot kullanacağım w10 + yosemite.
  15. konu günceldir hala bir çözüm bulamadm.
  16. Çok eski bi hdd'm var, yaklaşık 10 yıldır bozuk duruyor. Bugün aynı hdd'den çalışan bir tane daha aldım ve üzerindeki kartı bozuk olan hdd'me taktım çalıştı. fakat kendi sistemimden eski hddnin masaüstündeki dosyaları görmek isterken "Erişim engellendi" gibi bi hata alıyorum. Windows kullanıcı şifresi yüzünden sanırım. Hddyi tek başına pcye takınca sistem açılışında mavi ekran hatası veriyor, yani şifreyi kıramıyorum. bu dosyalara nasıl erişebilirim yüzlerce eski fotoğrafım ve videom var bu hdd'de.
  17.   crack v2 Windows 7 de de çalışıyor mu ?
  18. Skidrow'un crack i çıkmış   http://www.skidrowgames.net/grand-theft-auto-v-full-unlocked-sg.html
  19. çok olacak ama alt klasörleri taşımıyo sanırım sadece dosyaları daşıyo. "*.*" bunu kaldırdım bikaç düzenleme yaptım ama bi türlü olmadı gene. belirttiğim konumdaki dosya klasör boş klasör ne varsa hepsini kopyalatmak istiyorum.
  20. herşey tamam ama klasör değil de uzantısız bi dosya açıyo isim girdiğimde :)
  21. dosyayı açtım isim sordu, "hdr" yazdım klasör olmadığı için "hdr" klasörü oluştu "X" klasörünün içeriği "hdr" klasörünün içine kopyalandı.   aynı bat dosyasını açtığımda isim sordu "hdr" yazdım klasörün olduğunu fark etti iki seçenek soracak "X" to "hdr" veya "hdr" to "X"   verdiğin kodları kurcaladım ama bu şekle getiremedim bir türlü :) çok teşekkür ettim bu arada.
  22. merhaba, komut satırı ile yapmak istediğim birşey var ama bir türlü örnek bulamadım. yapmak istediğim şey soru ile bir isim sormak verilen cevaba göre klasör açıp "x" klasörünün içeriğini oluşturulan klasörün içine kopyalamak.      ayrı bir komut ile isim sorup eğer o isim için klasör oluşturulmuş ise içeriğini "x" klasörüne kopyalmak.   yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  23. unrestrict.li üye ol telefon ile aktive et (ücretsizdir) uploaded den sorunsuz ve hızlı bi şekilde indirirsin.
×
×
  • Create New...