Jump to content

mr.myst

Üye
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mr.myst


  1. Hocam teşekkür ederim onların neredeyse bütün versiyonlarını denemiştim birde senin dediğin gibi yaptım xp yi sanal makinaya kurup denedim ama nafile. Birazda tabiri caizse salaklığıma doymayim GetInfo ile flash bilgilerini bir yere kaydetmiştim fakat nasıl bir özgüvense onuda silip attım :) olacağı belliydi neye elimizi atsak kuruyor işte :p

     

    Ekran alıntısı:

    [spoiler]RyLpp1.png[/spoiler]

  2. Mümkünse kingston'a yönelmeyin.Phison chiplerde başarı oranım 3 te 1.Yazık oluyor belleklere ve tabi paraya.Şu an goldda lexar kampanyası var fiyatlar boyutla kafaya kafaya gidiyor diyebilirim.14-15 mb yazma hızlarını görüyorum.Aldıklarımın hepsi hp belleğim gibi smi chipsetli çıktı.Söz dinleyen chipler :)

    Ben birtane Toshiba 32GB Almıştım SSS çipli diye geri sattım :) SMI sağlıklı bölünüyormu ve nasıl? Yada bana sorunsuz bölünebilecek 32GB marka model söylermisin?

  3. Arkadaşlar elimde "Kingston DataTraveler G3 8GB" bellek var chip numarası "PS2251-67" dir. Bu bozduğum ikinci usb bellek bundan öncekini pc hiç görmüyor yalnız bunu bilgisayara takarken driver yüklemeye çalışyor ancak başarısız oluyor. Bunu düzeltmenin bir yolu varmı yokmu bir sorim istedim...(ilgili ekran alıntıları aşağıdadır)

     

    [spoiler]GnQDQ2.png
    LP7DYo.png[/spoiler]

     

     

  4. Merhaba arkadaşlar, ben bir oyun serisi için menu hazırlıyorum fakar bazı eksiklerim var ve AMS ile ilk defa uğraşıyorum.Proje şu hali ile arayüz çalışması tamam butonlar vs...

     

    Yapamadığım işlemlere gelince;

     

    1. SWF dosyasını ekrana arkaplan olarak atmak istiyorum yani arkaplanda video loop şeklinde oynayacak.Dosyayı attığım zaman butonlar vesaire birçok eleman bu SWF dosyasının altında kalıyor ve görünmüyor.

    2. Butonlara yani oyun ikonlarına dosya yolu göstermek istiyorum fakat ne yaptıysam exe leri kendi klasörüne attı bu program.

      - Mesela ;

    Bir seri oyunun 4 versiyonu var, bunların her birini kendi ikonu ile oyunun kendi klasördeki dosya konumundan çalıştırsın.

     

    Şöyle birşey olabilir;

    xEJEXZ.jpg

×
×
  • Create New...