Jump to content

xanadu73

Üye
  • Posts

    81
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

xanadu73's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

7

Reputation

  1. Bi tek Premium Account ile indirilebiliyormuş uploadgig sitesinden.
  2. Arkadaşlar bu 3. bir siteden alınmış, deneyen daha doğrusu taratan var mı? Virüs falan olmasın? Bu siteden değil başkasından indirdiğimin içinden CryptoLocker çıkmıştı bilginize.
  3. Güzel bir görüntüsü var da kastırıyor da kastırıyor arkadaş. Hiç de öyle iddia ettikleri gibi "hızlı" değil. Mint, Xubuntu bütün bunları kullanmış olduğumu da belirteyim.
  4. Hocam Google Drive linkleri ölmüş. "Hizmet Şartlarımızı ihlal ettiği için maalesef bu öğeye erişemezsiniz." diyor bilginize.
  5. Güzel bir sistem ama nedense HP yazılarıyla ilgili hplip yazılımında problem var. Birlikte gelen yazılım yazıcıyı tanıyor ama baskı almıyor. Plugin'i indirip yüklüyorsunuz bu seferde PPD bulunamadı hatası veriyor. İlginç bir biçimde Ubuntu 18.04 ile aynı tabanı paylaşmasına rağmen Ubuntu'da böyle problemler yok.
  6. Eywallah, bir müddet sonra tam çalışan crak çıkar zannedersem. Zira bu keyler zaman içerisinde muhtemelen kara listeye girer.
  7. Yanlış okumadıysam 7.0 versionu çıkmış ve Türkiye'den erişme sorununu çözdüklerini söylüyorlar. Internette aradım bulamadım, bilgi ekleyen olursa makbule geçer.
  8. Turbobit linki gitmiş, öbürkü hata veriyor dostum
  9. Bunda desktop menüleri ve ikonları nasıl aktif hale geliyor? Çözemedim. Masaüstüne ne birşey ekleyebiliryorsunuz ne de sağ tıklayabiliryorsunuz.
  10. OneDrive'daki dosya çalışıyor halen. Bu sistemi yapalı bayağı bir olmuş ve şu anda bilgisayarımda yok. Dolayısıyla indirip tekrardan yüklemek lazım. Onu yapabilir miyim kısa zamanda bilmiyorum.
  11. Dostum eline sağlık yalnız yandex veya gdrive çok iyi olur. Bu siteler para tuzağı. 1) En basitinden mega 2 GB ulaşınca tek defada daha fazla indiremezsiniz diyor bekledikten sonra da dosya kaldığı yerden devam edemiyorsunuz baştan başlıyorsunuz. Böyle kısır döngü. 2) 1fichier VPN olmadan kullanılamıyor. Engel yemiş.
  12. Zannedersem engellenmiş ve çalışmıyor. Çalıştırabilen var mı? Programın ayarlarından belki engeli geçmek mümkün fakat başlangıçta sertifikaları yükleyemediği için ayarlar bölümüne geçilemiyor.
  13. Şu anda 17.1.6'sı çıktı arkadaşlar. İtiraf edeyim ilk başta çok önyargılı yaklaştım bu sisteme, fakat debian, ubuntu türevleri, fedora türevleri denemiş birisi olarak en verimli ve kullanıcı dostu seçimlerden birisi olduğunu söyleyebilirim rahatlıkla.
×
×
  • Create New...