Jump to content

HARBİKIZ

Üye
  • Posts

    1153
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    17

Everything posted by HARBİKIZ

  1. Araştıralım bakalım internet te. Böyle mi? Buna uygun hangisini tercih etmem gerekiyor.
  2. ÖNCELİKLE HERKESE TEŞEKKÜRLER Arkadaşlar elevenforum da bu konuya değindiler sistem den kaynaklanıyor görüşü hakim di, şimdi dev sürümü indirip denemişler sorun ortadan kalkmış. zaten windows da hatanın düzeltildiğini yazmış. normal sürümde biz şimdilik aşağıda ki resimde yazdığım gibi çare bulduk deneme sayımız da 100 ü geçti.
  3. hiç kapanmıyor. sitesinde yok email le yolladılar ama o da eski sürüm çıktı. elevenforum da bu konuya değindiler sistem den kaynaklanıyor görüşü hakim di, şimdi dev sürümü indirip denemişler sorun ortadan kalkmış. zaten windows da hatanın düzeltildiğini yazmış. normal sürümde biz şimdilik aşağıda ki resimde yazdığım gibi çare bulduk deneme sayımız da 100 ü geçti.
  4. Ama bu yıllardır süre gelen bir durum hatalı sürümü yayınla millet uğraşsın 1-2 ay sonra güncelleme ile düzeltmeye kalk.
  5. Bu sorun microsoft kaynalı imiş Dev kanalı yeni sürümünde düzeltmişler. 0x80070002 hatası, kapatma, uyku ve hazırda bekletme hatası düzeltmeleri Windows 11 derlemesi 26085 te düzeltilmiş. https://blogs.windows.com/windows-insider/2024/03/20/announcing-windows-11-insider-preview-build-26085-canary-and-dev-channels/
  6. Bu sorun microsoft kaynalı imiş Dev kanalı yeni sürümünde düzeltmişler. 0x80070002 hatası, kapatma, uyku ve hazırda bekletme hatası düzeltmeleri Windows 11 derlemesi 26085 te düzeltilmiş. https://blogs.windows.com/windows-insider/2024/03/20/announcing-windows-11-insider-preview-build-26085-canary-and-dev-channels/
  7. Şimdi hiç hevesim kalmadı, siz bana nereden bakacağımı yazın bir ara bakarım. Zaten sorun da halloldu sanıyorum kapatma 50 yi geçti şimdilik çok iyi.
  8. Geçmiş olsun, bizde sitesinde bios dosyasını bulamadık.
  9. Arkadaşlar risk büyük olduğu için erteledim ama ömrüm yeterse bir gün mutlaka bunu denicem.
  10. Şimdilik beklemeye aldım boşa masraf açmıyım diye ama illaki denicem bunu tabii doğru bios güncelleme dosyası bulursam. Firma eski dosya yollamış sonrada servise yönlendiriyor. Pc de kapanmama haricinde hiçbir sorun yok. Sahurda bu sorunla ilgili çok bozuk görüntülü zar zor bir video izledik Danimarka lı biri çekmiş tamamen güç ayarları ile ilgili görebildiğimiz kadarıyla ayarlamaya çalıştık şimdilik sorun yok hiç sıkıntı olmadı, yüz kere falan denedikten sonra sorun kalmazsa paylaşacam belki bu tür sorunu olanlara çözüm olur.
  11. o bize 2-3 saat gibi gelir.
  12. Windows sürümleri arasında hızlı geçiş yapmak artık mümkün Windows sürümleri arasında hızlı geçiş yapmak istiyorsanız, artık bunu yapmanızın bir yolu var. Detaylı bilgi için aşağıdaki linke tıklayın. https://github.com/TheMMC/In-Place_Upgrade_Helper
  13. Çok haklısınız tek korku o zaten, maalesef şansa kalıyor iş arkadaşlar gece yapın diye yazmışlar. Kaç dakika sürüyor işlem yedek almış mıydınız önceden.
  14. Yok artık rezalet bu, zaten yeni bir email geldi yetkili servislerine müracaat etmemi istiyorlar. Sağol varol.
  15. Teşekkürler hayırlı işler.
  16. Sağol ama gaza gelip te deli cesareti göstermek saçmalık olur, siz güncelleme yapmadan bios yedeği alıyor musunuz. Evet çok haklısınız bu merak yüzünden yeni programları veya reg kayıtlarını denemek için bazen günde 2-3 kere format attığım oluyor. Hocam birde bios güncelleme yapılmadan önce yedekleme tavsiye ediliyor bu konu da program öneriniz var mı acaba. https://s2.dosya.tc/server29/l45lbm/MBD.EC-H81H3-M4_BIOS.rar.html buyrun yükledim. Aldıktan sonra güç kaynağı değişimi olmadı, linux ları diske yüklüyorum zaten sıkılıp daha sonra da siliyorum, Windowslara alıştık onlar tuhaf geliyor. W10 da aynı sorun devam ediyor. Lapa olursa dönüş yok ama. Ben bu konuda hiç sorun yaşamadım teknoloji sitelerinde şu sürüm çıktı şu özellikler var diye okuyorum merak edip insider sürümleri de kurup deniyorum, bu bios ta bir sorun olmadığını mı gösterir acaba. Teşekkür ederim. Efendim bunların hepsi denendi sonuç değişmedi.
  17. İyice bilgi sahibi olmadan başlamam. Hayırlısı bakalım. Bu çok kişinin aşına gelmiş sonuç iyi olmamış ama yapacak en son nokta buysa denicem ama iyice bu konuya vakıf olduktan sonra tabi.
  18. Ara sıra yeniden açıldığı da oluyor ama kapanmıyor. Güç kaynağı başka pc de denendi sorun yok. Firmadan yollanan bios dosyasının açılımı bu.
  19. Öncelikle teşekkür ediyorum, pc yeni değil şimdiye kadar hiç sorun çıkarmadı. Ana kart seri no su bilmiyorum cihaz için SR000856225 firma da bu numarayı isteyip yolladı bios dosyasını dosyayı buradan yollayamadım ama upload ettim link vereyim zahmet olmazsa indirin. https://drive.proton.me/urls/9W6NHGS02M#oMygcZfLe0pG
  20. Öncelikle teşekkür ediyorum, Orrjinal W11 kurulu ayarlarda hiç ekleme ve çıkarma yok, şimdilik güç tuşuna basıp kapatıyoruz. SSD yeni çok memnunum.
  21. Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı ramazanlar. Daha önce yazılım bölümünde bilgisayar kapanmıyor diye bir konu açmıştım konu halen açık durumda ve çözüm için araştırmalara ve önerdiğiniz yöntemleri denemeye devam ediyoruz. Açtığmız konuda ve internette Bios güncellemesi gündeme gelince bilgisayar firmasına email le başvurup güncelleme dosyasını rica ettim, karşılıklı birkaç yazışma yaptıktan sonra yolladılar ama sorumluluk kabul etmiyoruz diye uyardılar ve bunu kabul ettiğime bilgisayar da kalıcı bir hasar oluşursa sorumluluğun bende olduğuna dair yazı aldılar. Öğrenmek istediğim ne olabilir ve bana ne kadar masraf açabilir. Ayrıca internette bios güncelleme üzerine bayağa bir konu okudum ama çelişkiler var, bios yedeklemeden bahsedilmiş. Sizlerden öğrenmek istediğim yedekleme ve güncelleme hakkında bilgi. Site de bu konularda çok uzman arkadaşımız olduğunu biliyor ve takip ediyoruz, özellikle bunları uygulamış dostlarımızdan yardım bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkürler ediyorum. Gelinen son drum elevenforum da bu konuya değindiler sistem den kaynaklanıyor görüşü hakim di, şimdi dev sürümü indirip denemişler sorun ortadan kalkmış. zaten windows da hatanın düzeltildiğini yazmış. normal sürümde biz şimdilik aşağıda ki resimde yazdığım gibi çare bulduk deneme sayımız da 100 ü geçti.
  22. Ayarlar default zaten. Yolladım bekliyoruz.
×
×
  • Create New...