Jump to content

rzgr_06

Üye
  • Posts

    140
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

712 profile views

rzgr_06's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

6

Reputation

  1. indirdim ve kurdum hocam aygıt yöneticisinden baktığımda tüm driverların kurulu olduğunu görmekteyim yalnız ekran kartı yüklenmemiş ve ses de çıkmayor yalnız görüntüde ses de yüklü ekran kartıda.
  2. sayın hocam ilginiz için teşekkurler
  3. hayırlı aksamlar arkadaşlar windows 10 bölümünden baktım ama göremedim güncel ve sadece birde kendisi etkinleştiren sistem önerirmisiniz format atmam lazım şimdiden tesekkurler
  4. başka bir yerden upload edermisiniz esed virüs buluyor indirme sitesinde
  5. TEŞEKKÜRLER indirip kurdum gayet güzel emeğine sağlık.
  6. Arkadaşlar Hayırlı Akşamlar...Lenova g50 Laptop unu kullanıyorum. Cihazımda resimdede gördüğünüz üzere 2 adet ekran kartı gözüküyor.Laptop bu ekran kartlarının 2 sinide mi aynı anda kullanıyor yoksa ayrı bir ayarı mı var.
  7. Son 1 Linkim Kaldı İndirir İndirmez Kurulum Yapacağım şimdiden Emeğinize sağlık yalnız aktivasyonu otomatik mi yapıyor sonradan biz mi yapacağız...
  8. haklisiniz cok pahalanmis fiatlar ama bu kadar var elimde
  9. arkadaslar iki gune bir makina almam lazim 1000 lira ile 1200 lira arasinda oyun icin genellikle ankarada ikamet ediyorum ankarada nerden alacagimi ve beni yolda virakmayacak bir toplama masa ustu onerirmisiniz simdiden tesekkurler
  10. Andriode anca bu şekilde kafa tutmaya çalışıyor umarım başarılı olur yıllarca nokia kullanıcısıydım son zamanlarda andriod her konuda kullanıcılarına hitap etmeye başlamasıyla bende kullanmaya başladım ve gayet memnunum.
  11. Tesekkurler bu bılgıyı paylaştığın için şimdi düşünüyorum da geçmişe ve bu günümüze baktıgımda gercekten de doğru :)
  12. Bunu öğrenmenin bir diğer yolu ise NET WATCHER isimli program kablolu kablosuz ağında kim var kim yok kaç kişi kullanıyor hepsini gösteriyor kullanımı ise çok basit ve kolay   indirme linki;   http://www.dosya.tc/server2/rPEEYY/WirelessNetworkWatchers.rar.html   RAR ŞİFRESİ : tnctr
  13. Oyun amaçlı tamamen haklısın aslında hem fıyatıda uygun birde ddr 3 parçalarında fıyatları uygun sımdı baktım da bır kac sıteden haklısın katılıyorum sana tesekkurler :)
  14. Öncelikle ilginiz için teşekkürler; Sistemleri beğenende olmuş beğenmeyende, bir internet sitesinde gördüm ilgimi çekti benimde bütçeme uygun aslında, Özelliklerde iyi gibi görünüyordu yalnız kafam karıştı; Ortalama 1200 tl ye i7 veya i5 oyun için pc toplayabilirmiyiz Ekran_Klavye_Mause_Dwd Rw Gerek Yok Sadece; Kasa_işlemci_board_ram_hdd_ekran kartı_ Elimde ddr2 1 gb 128 bit mevcut ama kasıyor son cıkan oyunlarda nvidia nın son güncellemelerini aldım ama pek bir şey fark etmedi.
  15. Nero programı ile images ini al izlemek içinde images açma programları kullan images almada açmada çok kolay.   Bir diğer önerim ise filmleri mp4 e çevir boyutu duser biraz daha rahat kullanırsın ama bu işlem daha uzun sürer.
×
×
  • Create New...