Jump to content

senivebeni

Üye
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

1214 profile views

senivebeni's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

12

Reputation

  1. asus zephyrus g14 kurdum sorunsuz görünüyordu herşey ama Armoury Crate kurarken hata aldım. Wim 10 sürümünüzdede benzer hata aldım ne yaptıysam çözemedim sistemde ekli veya eksik bir bileşen sebep oluyor çakışıyor bunla kanımca ama anlamadım.
  2. indows 10 Aero Edition x64 Final Türkçe yi şimdi 2. nesil i5 olan casper laptop a kurayım dedim fakat ssd görmedi. rufus dan farklı yazdırdım yine görmedi. VMD driver ları attım denedim yine görmedi. Başka bir kalıp vardı onu denedim direkt gördü. Bilginiz olsun hocam. Selamlar saygılar.. edit 2.4.2022 başka bir pc de yine aynı durum hocam. bir türlü kuramadık.
  3. Hocam üstte bir durumdan bahsettim gözünüzden kaçtı sanırım
  4. Onbuka hocam yeni çalışma var mı ne zaman gelir ?
  5. Üstad yapılan değişiklikler silinen bileşenler vs onları ben sordum aslında
  6. Bir arkadaş taşımıştı sordum dedi ios 13 ise taşınabilir ..
  7. İnceledim de bulamadım. sadece toplu bir konuda vardı linki. ama açıklamalar değişiklikler falan göremedim..
  8. Birde normal tnctr edition vardı onun konusuda silinmişti tekrar açıldı mı acaba ?
  9. Selamlar üstadım, "Windows 7 Professional VL x64 Türkçe" çalışmanı indirdim lenovo t430 (i5 3320m 4GB Ram Ssd) laptop a uefi kurulumu gerçekleştirdim ama masaüstü görmeden mavi ekranı yedim hata kodu 0x0000007E . Neyse dur bide mbr deneyim dedim bu defa da tam masaüstünü gördüm siyah ekran hatası aldım. Hata şöyle ; Bu sorunlardan sonra vazgeçmek durumunda kaldım, belli ki bir problem bir uyuşmazlık var bu çalışmada. Sonrasında Fingerprint hocamın son win7 Mayıs çalışmasını yükledim onda bir problem yaşamadım.
  10. Windows 10 Enterprise Ltsb 2016 X64 Nisan 2021 VS Windows 10 Home 21 H1 (19043.899) x64 WithApp Hocam günlük ev kullanıcısı için hangi sistemi önerirsiniz uzun süreli kullanım önemli ? Laptop i5 6. nesil, 8GB ram, Gtx 9xx ekran ve SSD mevcut.
  11. miuiturkiye forumda zenex var. O yapar bu işi kanımca yalnız ücreti mukabilinde destek oluyor. Facebook "çin pazarı" grubu var orayada göz atabilirsin ordada bilen birileri olur mutlaka.
  12. 20-30 gb . Çökme sorun yaşamadık henüz (çok şükür)
  13. 3 4 kere çıktı botice her seferinde çarpı ya basıp kapattım. işleme başladı baktım olmuş. Ama niye öyle çıktı üst üste anlamadım.
  14. Teracopy yıllardır kullanırım yalnız çoğunlukla video dosyaları kopyalarız ve şuana kadar sorun yaşamadık..
×
×
  • Create New...