Jump to content

myefsane

Üye
  • Posts

    336
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

2645 profile views

myefsane's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

4

Reputation

  1. Arkadaşlar akıllı tahta da denemeler yapabilmek için işletim sistemini sanal sunucuya kurup orada akıllı tahta ile denemeler yapmak istiyorum. Programı ve kilitprogramını paylaşabilecek var mı=?
  2. Arkadaşlar chrome eklentisi olan VPN Unlimited–Anonymous Proxy kullanıyorum. Fakat bir süre sonra deneme kullanımı bitti. Bu uygulamayı kaldırıp tekrar kurdum fakat çalışmadı. Resetleme gibi birşeyi var mı? hangi bilgileri kullanıyor bilen var mı?
  3. Ağ bağlantısı yapıp ağ paylaşımına açabilirsin. Onuda yapamıyorum diyorsan teamviwer ile ağ üzerinden dosyayı kopyala yapıştır yapabilirsin. https://www.youtube.com/watch?v=9rDGMnHryRo
  4. Ne yapmak istediğini tam olarak anlamadım.
  5. WinCC flexible 2008  arıyorum. Elinde olan paylaşabilir mi? Full olur Deneme sürümü olur. elinde olan paylaşırsa sevinirim.
  6. Arkadaşlar işletim sistemim 64 bit 32 bit autocad i kuramıyorum kurulur mu?

  7. Arkadaşlar işletim sistemim 64 bit 32 bit autocad i kuramıyorum kurulur mu?

  8. Konuyu bir arkadaş derleyip toparlasa da güncel tutsa süper olur.
  9. Sunucudan cevap alınamıyor. Hatası var server güvenlik duvarı tarafından engelli ya da server ip si yanlış girildi. Ekran kilitli olduğu için daha ileri gidemedim. Sen dediklerime üzerinde yoğunlaş. Server ip kontrol et ve güvenlik duvarında
  10. istek gönderdiğinde diğer işlemleri yapıyor mu? kurulumda hata olabilir tekrar kur istersen ayrıca dns adreslerine dikkat et hepsinin aynı olsun
  11. windows onarmayı dene not: program kurulu ise dikkat et programları silebilir.
  12. Nerede takılıyorsun ana makineyi görmüyor mu?
  13. Almışken 120 alma 250 al sadece işletim sistemi değil programda yüklemek zorunda kalacaksın 120 yetmeyecek ;=)
  14. Arkadaşlar eski bilgisayarlara kurabileceğimiz modifiye edilmiş işletim sistemlerinden tavsiye edebileceğiniz var mı? Pc çok yavaşladı herşeyi kasıyor. Xp tekrar yükledik fakat programları yükleyince yine eski haline alıyor. Nette baktığım hafif xp diye işletim sistemleri de hata veriyor.  Tavsiyelerinizi bekliyorum. 
  15. myefsane

    Itools 3.0

    Arkadaşlar itools 3.0 var ama çince Türkçesini bilen var mı? ya da ingilizcesini   http://www.itools.cn/   http://pro.itools.cn/itools3 linkler burada yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkürler.
×
×
  • Create New...