Jump to content

cengiz9999

Üye
  • Posts

    114
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

cengiz9999's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

41

Reputation

  1. Eğitim? Mektepli misiniz Alaylı mı? Klasik Türk Musikisi ise ayn sayılmalı bence ikisi. Batı müziiği öncesi Haspartum nota sistemi öncesi özellikle Ben alaylıyım, nazariyatı bilirim biraz.. (Ud, Klasik Kemençe, Tanbur,Yaylı Tanb de, Türk müziğine uygun akord (en tiz&ince tel ) edilmiş Keman, çello (Ses tonu? olarak Yaylı Tabura çok yakındır diye biliyorum) Ek. Perdes,z gitar (dnme) (Yapımcısı . Erkan Oğur) Alaylıyım.Yaş 62.
  2. Müzisyenim(Udi Şarkıcı)
  3. Bu benim için çok önemliydi.İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.
  4. Windows 8.1 içinde bu şekil güncellemeleri veren bir site varmı .Teşekkür ederim.
  5. Eline sağlık üstat.Win 7 de kullandığım dip friz'ide temalarıda kurdu.Bu geceden itibaren Win 8.1e terfi ettim.Teşekkürler.
  6. Teşekkür ederim.Deneyeceğim.
  7. Mavi ekranın bir çok nedeni olabilir donanımlardan evvel,öncelikle kusuru sistemde aramak gerekli (Virüs,sistem dosyaları eksikliği,sürücü vb.sorunlar yapıyor olabilir.) windows sisteminize el atarak işe koyulabilirsiniz özetle windows'u sıfırdan kurup uygun olan güncel sürücüleride yeniden yükleyerek deneme yanılma ile çözüm yoluna gitmek. Sorun çözülmezse eğer: - İşlemciyi kontrol etmek tam oturup oturmadığı + soğutucu termik macun kontrolü yoksa ilave ederek işlemci ve soğucu fanını doğru şekilde yerine oturtmak. - Ram'i yerinden çıkararak yanındaki farklı bir slot'a takarak deneme işlemi. (Takılan Ram'in,anakart'a uyumluluğu kontrol edilmeli,arızalıda olabilir iyice kontrol edin!) - Üstteki işlemlerin hiçbiri değilse eğer aklıllara ekran kartınız gelmekte yüksek güç kullanımına dayalı olarak power_supply kasa güç ünitesini zorluyor olabilir buda fazla enerji gereksinimine yol açtığından dolayı,sistemi kararsızlığa sevkedip deaktif düşürme eğiliminde bulunuyor mavi ekran vb.reaksiyonlar gibi.Voltajı donanımlara yeterli gelecek makul seviyede bir güç ünitesi alıp (min.400 watt.++),eskisi ile değiştirerek sorunu çözmek. - Teknik deneyime sahip olan birine danışmanızda ayrıca faydalı olabilir diğer taraftanda,donanımları aldığınız yer teknik destek veriyorsa cihazı götürüp baktırmanız mantıklı parçaların garantisi varsa istifade edilebilir,uyumsuzluklar söz konusu ise farklı model upgrade yoluna gidilebilir vs. Kolay gelsin. Yazdıklarınızı yapmaya çalışacağım.Alakanız için teşekkür ederim. Bilgisayar ekran driver ılk paketını kur dıl ıngılızce olsun ne alak deme gorursun casper0007 Toplama Pc hocam.Kendi driverları yok.Ama bir ço driver paketinden yükleme yaptıysamda sonuç vermedi.İlgilendiğiniz için teşekkürler
  8. Biraz daha anlayabileceğim şekilde yazmanızı rica ediyorum.
  9. Mavi Ekran Masa üstü Pc kullanıyorum, birkaç saat kapalı kaldıktan sonra açtığımda mavi ekran geliyor.İlk açıldıktan sonra kaç defa kapatıp açsam problem yok.Anakart-İşlemci-Ram -Harddisk değişti.Ama problem değişmedi.Yardım etmenizi rica ediyorum.
  10. İndirip kurdum her zamanki gibi çok güzel.Elinize sağlık.
×
×
  • Create New...