Jump to content

enesce

Üye
  • Posts

    116
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by enesce

  1. merhaba tabletının ıcındekılerı sılmeden de kurtarma ımkanıncar %50 olasılıkla.

     

    http://concorddestek.com/konu-acilmayan-veya-android-de-kalan-plus-icin-reset-atma.html

     

    http://concorddestek.com/konu-19-12-2012-silver-edition-yalin-rom.html

     

    umarım ısıne yarar

    Burak bey sizin verdiğiniz linktekini uygulamak istedim. ancak. ses aç tuşuna+power e basınca maalesef direkt ASUR ekranı çıkıyor... n yapmalıyım?

  2. PowerPoint hem basit hem de gelişmiş bir video editörü. PowerPoint ile kayma efekti ekleyip çok kolay bir şekilde efektinizin zamanını, hızını vs. ayarlayabilirsiniz.

    teşekkürler. powerpointte denedim. kullandığım yazı miktarı fazla. ve kayan yazı da sadece bir miktarı görünüyor tekrar baştan başlıyor. yani tam olarak yapamadım maalesef :shiftyninja:  :thumbsdown: .  resimli/video anlatım yapabilir misiniz? çok dua alırsınız. (ofis 2013 kullanıyorum.!)

  3. Arkadaşlar muhtemelen görmüşünüzdür, görmedinizse kesinlikle tavsiye ederim sesli makale sitesini. Orada günlük seçme köşe yazıları hem kayan yazı olarak gösteriliyor hem de sesli olarak ilgili makale okunuyor. İlgili arkadaş bunu nasıl yapmış çok merak ediyorum. Hangi programla yapılabilir?  

    Anlayacağınız sadece balık yemek istemiyorum. Balık tutmak istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olursanız müteşekkir olurum....

  4. bende de o oluyor. C-Ronaldo'nun çalışmalarını kullanıyorum.. sanki kısa süreli hafıza kaybı oluyor bilgisayarda :) klasörde bir dosyayı, programı vs. siliyorum ama orda hala görünüyor.. onu tıklayınca da yukarda arkadaşın dediği gibi bir metin çıkıyor.. klasörü kapayıp tekrar açınca kayboluyor..
    Bir başka ilginç durumsa şu: siliyorum ama sildiklerim (örneğin filmler ve program)den bazısı hani yutarsın tekrar kusarsın ya öyle tekrar geri geliyor :).. neden acaba?

  5. Ofis 2010'da yapacaksan:
    Ofis 2010'a clasic menu'yü ekledikten sonra ofis 2003 listesi karşında olur.
    ordan
    EKLE/VİDEO/DOSYADAN VİDEO... eklersin
    farklı kaydet dersin sunu gösterisi olarak kaydedersin sonra da sunuyu açarsın o kadar...
  6. Selamlar.
    Benim sorunum şu: Solid Converter PDF v4 adlı programı kullanıyorum ve oldukça da hoş bir program. Yalnız PDF'yi WORD'e çevirdikten sonra word sayfasının ARKAPLAN'ında (mi diyeyim FİLİGRAM'ı mı diyeyim), [u][b]This document was created using SOLID CONVERTER PDF[/b][/u] yazısı çıkıyor. Bu yazıdan kurtulma imkanım yok mu?
×
×
  • Create New...