Jump to content

volkanyagiz34

Üye
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

volkanyagiz34's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

9

Reputation

  1. Google hesabından gmail'i aç sol üstte rehber yazan yere tıkla yeni kişi ekle de arkadaşının tel numarasını yazıp ekle kaydet sonra Whatsapp ı açtığında listende göreceksin. Kurulumdan ilk izlenimler mükemmel oğlumun oyun oynatamayan notbook'u şimdi tam bir android canavarı oldu hiç bir donanımda sorun yaşamadım ses görüntü vs. ve inanılmaz hızlı windowsta internet kağnı gibiyken şimdi ışık hızında.   Paylaşan ve bizi teşvik eden arkadaşımın emeğine eline sağlık.
  2. Recep kardeşim teşekkürler şu an işteyim malum bazı sayfalara giremiyorum eve gidince inceliycem inşallah işime yayar genelde bu temanın serialleri paralı üyeliği olan sitelerde illegal olarak dağıtılıyor programı bulmak kolay ama serial zor her şey için çok teşekkür ederim daha farklı bilgilere ulaşırsan paylaşmanı temenni ederim ,tema şahane google üzerinden caps'lara bakarsan neden aylardır bu serilin peşinde olduğumu anlarsın.. tşk Recep kardeşim teşekkürler şu an işteyim malum bazı sayfalara giremiyorum eve gidince inceliycem inşallah işime yayar genelde bu temanın serialleri paralı üyeliği olan sitelerde illegal olarak dağıtılıyor programı bulmak kolay ama serial zor her şey için çok teşekkür ederim daha farklı bilgilere ulaşırsan paylaşmanı temenni ederim ,tema şahane google üzerinden caps'lara bakarsan neden aylardır bu serilin peşinde olduğumu anlarsın.. tşk
  3. Arkadaşlar Stardock firmasının ücretli sattığı (Mycolors Ankh Desktop) adlı tema pack'ı indirdim muhteşem fakat kurulum yaparken serial istiyor ve ben bunu aylardır bulamıyorum lütfen bu işe bir el atın acil yardımlarınız lazım.. Saygı ve Sevgiler..
×
×
  • Create New...