Jump to content

mhtozk

Üye
  • Posts

    91
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mhtozk

  1. Arkadaşlar Laptop da orijinal Windows 10 Enterprise 64bit kurulu. Windows 10 Enterprise nin Windows 11 karşılığı hangi sürümdür acaba. Format atmak istiyorum. Özellikler: i5-4210U CPU - 8 GB Ram.- 2 GB Ekran kartı - 512 GB SSD HDD
  2. Buyrun sağ tık menüsünü Windows 10 gibi olması için Link: https://mega.nz/file/P1Ny2IjA#nbTHdQUh2Jkyc20NoNl9iJH2JlE-NJX1qQLYrXGtNr0
  3. Merhabalar, Yardım rica ediyorum. HP -15-r113nt Laptop da 8GB Ram ve 512 SSD HDD var. Orijinal Lisanslı Windows 10 Enterprise kurulu. CPU veya TPM sıkıntısı nedeni ile yükseltme yapamıyorum. Nasıl yükseltme yaparım ve Windows 10 Enterprise karşılığı hangi Windows 11 yüklemem gerekiyor. Teşekkürler.
  4. Üstat Windowsu kurdum ve gayet güzel ve stabil. Emeklerinize sağlık. sadece Başlat menüsünü orjinal Windows 11 de olduğu gibi ortaya nasıl getireceğimi çözemedim. yardımcı olursanız sevinirim
  5. Üstadım şahane bir çalışma olmuş Emeklerinize sağlık.
  6. Çok güzel ve değerli bir çalışma. Emeklerinize sağlık.
  7. Merhabalar, Windows 11 ''2021-x64 tabanlı Sistemler için Windows 11 12 Toplu Güncelleştirmesi (KB5008215)'' Güncelleme neleri içeriyor bilgi verebilirseniz sevinirim. Açıklayıcı bilgiye ulaşamadım.
  8. Üstadım emeklerinize sağlık. Çok faydalı geniş bir Arşiv paylaşmışsınız. Ben ''IGO Navigation APK + OBB 9.35.2.250945 Full versiyon!'' Kurulumunu yapamadım hata veriyor. Bu konuda yardım rica ediyorum. (Telefonum Xiaomi Redmi Note 9 )
  9. Teşekkürler. PC ye Format atmayı düşünüyordum isabet oldu elinize sağlık. Kullanım ve Performansa adına düşüncelerimi yazarım.
  10. Teşekkürler elinize emeğinize sağlık.
  11. Merhabalar, Multiboot'u indirdim, zarar görmesin diye tekrar Rar ile arşivledim. Avira Antivirüs Rar lı dosyada 10 Adet Virüs diye bazı dosyaları karantinaya aldı. böyle bir durumda arşiv hasar görürmü. 
  12. Elinize sağlık Harika gözüküyor.. olumsuz ve gereksiz tepki nedeni ile düzenleme isteğimi kaldırdım. 
  13. Önvelikle teşekkürler, bir sorum olacak Multiboot içerisindeki win7 ve win8 ISO larını değiştirmek mümkünmü, Güncel olanlar ile değiştirmek istiyorum.
  14. Merhabalar, Öncelikle teşekkür ederim indirdim ve kullanıyorum. Windows 7 Pro versiyoenunu kullanıyorum, neden Pro versiyonu yok merak ettim.
  15. Öncelikle teşekkürler emeğiniz için. İndirdim kurdum ve ekteki görseldeki gibi hata alıyorum. Tools klasörünü değiştirdim.   Error 61: Refuse to hook int13 because of emp Press any key to continue...
  16. Öncelikle teşekkürler emeğiniz için. İndirdim kurdum ve ekteki görseldeki gibi hata alıyorum. Tools klasörünü değiştirdim.   Error 61: Refuse to hook int13 because of emp Press any key to continue...
  17. Bir Zamanlar Amerika'da - Once Upon A Time In America. Ben Efsaneyim – I Am Legend. Kelebek - Papillon
  18. Arkadaşım Avea dan Vodafone ye yeni geçtim. Avea Tuzaklar ile dolu anlayamacağın ve saçma sapan ödemeler çıkar karşına. bir daha Avea ya dönmem ve tavsiye etmem.
  19. Sistem görüntüsü oluşturmuştum, hatta sıkıntı olduğunda yükleme yapıyorum. sadece windows 8 Kurduğumda tekrar windows 7 Sistem görüntüsünden yükleyebilirmiyim ondan emin değilim.
  20. Merhabalar Toshiba Satallite C640-11V PC de Orjinal Win 7 Home Basic kullanıyorum. Windows 8 Kurmak istiyorum ancak tekrar Windows 7 Yüklemek istersem orjinalini kullanmak istiyorum. Sistemi bozmadan yedeğini alabilmem adına bana yol göstermenizi rica ediyorum. Şimdiden Teşekkürler..
  21. Free BOX olması çok güzel olur elinize sağlık. Bir de rica olacak, imkan olursa Torrent olarakta paylaşmanız.
  22. Öncelikle Teşekkürler her zamanki gibi çok güzel bir çalışma. XP Kullandığım dönemde ISO kalıbını içerisine katılımsız Program veya Driver ekleyebiliyorduk böyle bir sürüm vardı. Windows 7 de böyle bir çalışma yapılma imkanı varmıdır. Şimdiden teşekkürler..
×
×
  • Create New...