Jump to content

habele

Üye
  • Posts

    111
  • Joined

  • Last visited

İletişim Bilgileri

Profile Information

  • Muş
  • Geliştirilen teknoloji

Recent Profile Visitors

1324 profile views

habele's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

19

Reputation

  1. habele

    Windows 8.1

    Teşekkür ediyorum işe yaradı. kurulum yaptıktan sonra KMS ile işlem tamamlandı. Üstad Microsoft'tan indirdim kuruluma geçebilmek için key sorunu vardı (cashe) kardeşimiz key gönderdi kurulumdan sonra KMS ile işlem tamamlandı. Herbirinize ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum.
  2. habele

    Windows 8.1

    Microsoft sitesinden indirdiğim Windows 8.1 kurarken ürün anahtarı istiyor ürün anahtarı olmadan kuruluma geçmiyor bunu nasıl çözebilirim. Veya hazır kurulu sistemdeki ürün anahtarını nasıl bulabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
  3. Prime os ve Android os ikisini de pc'ye kurup denedim. Prime os görsel açıdan bakıldığında iyi görünse de Android os daha iyi. Windows'a bakmak istemiyorum. Bu sistem çok hızlı ve seri.
  4. Konuyla ilgili ayrıntılara bakarsan 1500 tl karşılığında 2 günlük eğitim verildiğini ve bununla ilgili neler yapılabileceğini de görürsün.
  5. Bunun için özel eğitim almak lazım. Aksi takdirde işe yaramaz.
  6. keyi olmayan bir programı paylaşmayı marifet mi sanıyorsunuz? kendi sitesinden daha hızlı ve daha stabil olarak indirebiliriz.
  7. Teşekkür ediyorum . Tek kelimeyle harikasınız kerdeşim.
  8. Çalışmıyor ve çok tehlikeli uyarısı veriyor.
  9. İndirip denedim BlueStacks kadar başarılı değil. BlueStacks hem telefon hemde tablet gibi kullanılıyor. Akıllı telefona takılı olmayan bir sim kart kaydı ile telefondaki özellikleri kullanabilirsiniz.
  10. pc dahil bütün cihazlarımda kullanıyorum gayet memnunum. Üstelik yeni versiyonlarında güzel eklentiler var. Artı hızlı bir şekilde pc ve ofis güncellemelerini yüklemesi de cabası. Gayet başarılı ve emniyetli.
  11. Başarılı bir çalışma x86 indirdim ve kurdum bir problemle karşılaşılmadı. Sanıldığı gibi key de sormadı şu anda aktif olarak çalışıyor. Özellikle paylaşımda sağlanan kolaylık nedeniyle teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.
×
×
  • Create New...