Jump to content

cenk88

Üye
  • Posts

    83
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cenk88

  1. Cevabınız için teşekkür ederim, Belirttiğiniz üzere sanal işletim sistemi üzerinde kullanıyorum. Fakat konuda söylediğim gibi windowsu aktif etmek için çözüm yolu bulamadım. Bir öneriniz var mıdır ?
  2. Windows 10 Enterprise Evulation sürümü için kms lisans işini bir türlü çözemedim. TNCTR de bulunan KMS 4786 sürümü ile denediğimde volume sürüm windows ürün bulunmadı uyarısı çıkıyor. Windows toolkit programı ile denediğimde ise 'No installed product key installed or possible license error' hatası veriyor. Konu hakkında yardımlarınız rica olunur. Saygılarımla.
  3. Merhaba arkadaşlar, Windows 10 enterprise sürümü için ratiborus kms ile lisanslama yaptım. Fakat windows aktif olarak görünse de; sağ alt köşede deneme sürümü olduğunu belirten ibare mevcut olduğunu gördüm. Universal watermark disabler ile denememe rağmen lisans süresini gösteren yazı ekrandan gitmedi. Windows 10 enterprise sürümü için tam odaklı çalışan bir kms programı mevcut mudur / veya hepsinde benzer görüntü olacak mıdır ? Bilgilendirme yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkür eder, iyi forumlar dilerim. Saygılarımla.
  4. Her çıkan işletim sistemini indiriyorsanız söylediklerinize katılırım. Şahsen ben gerek gördüğüm zaman format atmak istediğimde güncel olan hangi sistemse onu indiriyorum ve işimi görüyorum. Bunun içinde söylediğim gibi torrent siteleri işimi görüyor. Burada sistem paylaşan arkadaşlar link üzerinden belirli miktarda para kazandıkları için onları da anlamaya çalışıyorum. Ayrıca şuanda hangi işletim sistemine ihtiyacınız varsa turbobit linkini bana veriniz, ben size hızlı indirme bulabileceğiniz bir link payşalayım ve böylelikle ufakta olsa yardımım dokunsun sizlere ?
  5. Turbobit linkleri için link çeviri sitelerini deneyiniz. Ayrı bir durumsa Türk torrent sitelerinde buralardan alınıp sunulan işletim sistemi paylaşımları oluyor. Üyeliğinizin bulunduğu siteleri inceleyiniz. Bu türde çare bulamazsanız en mantıklı olanı 1 haftalık turbobit premium hesabı alarak paylaşım yapan arkadaşlara destek olurken, kendi işinizi de halletmiş olursunuz.
  6. Hocam konuya ulaşamadım, zahmet olmazsa buraya tekrar yazar mısınız ?
  7. 270232-245413-227973-733046-569294-099284-724093-334076
  8. Hocam pil ile birlikte kullanmıyordum. Adaptör takılıydı üzerinde. Adaptör laptopa elektrik veriyor ama yetersiz mi kalıyor anlayamadım. Power tuşuna basınca laptop altındaki ışık titreme yapıyor.   Umarım anakart sıkıntısı değildir. Yoksa vay halime..
  9. Dün gece internette gezinirken elektrik kesinti olur gibi birden laptop kapandı. Adaptör ile kullanıyordum. Batarya ile çok nadir kullanım yapmışımdır. Priz ve adaptöre elektrik geliyor. Laptop altındaki sarı ışıkta yanıyor. Üzerinde mause için bulunan usb aygıtını çıkarıp power tuşuna basılı tutuyorum sarı ışık yanıp sönerek tepkime veriyor ama laptop da tık yok.   Sorun kaynağı için sizlerden bilgi almak istiyorum.    
  10. @TornadoEffect Hocam yukarı da vermıs oldugunuz bat dosyası regedit temızleme ıslemı ıcın mı ?
  11. SpyHunter deneyiniz. Tecrübe ile sabittir işe yaradığı.
  12. @mephistooo2 hocam sorumu sanırım yanlıs ıfade ettım; Aktıvasyon gorevı zamanlama yazısından yola cıkarak hangı zaman aralıklarında kendısını yenılıyor lısans. Ornegın; eskı versıyonda 120 dk da kendını yenılıyordu. Onu merak etmıstım..
  13. @mephistooo2 hocam eline sağlık, Lisans yenileme zamanlaması kaçgün ?
  14. Günaydın. Evet öyle ayarladim. Flickr vede FlickrBot üzerinde açık autobackup ama olmuyor genede. Manuel olarak upload edersem oluyor sadece.
  15. Arkadaşım giriş yapma sorununu hallettim. Ama otomatik yedekleme yapmıyor şimdide. Ayarlardan baktığımda sorun yok. Hafıza Kartı ndaki klasörü seçtim. Fotoğraflar orada kalıyor bende. Ama hala başlamış değil yedekleme [emoji19]
  16. @ozanaus FlickrBot nasıl kullanabiliyoruz. Login olamadım bir türlü. Giriş yapıyorum sonradan gene giriş yapılmamış görünüyor.
  17. Arkadaşlar bu programlar sanırım internette gezerken reklamları engelliyorlar.Benim aradığım uygulama içi reklam engelleme programı. Örnegin ; Skype içinde çıkan reklamları engelleme. Sanırım aklıma şöyle bi fikir geldi. Android telefondaki host dosyasını pc ye kopyalayıp oradanda pc içindeki host dosyasına yazılanları eklemek. Umarım işe yarar.
  18. Merhaba Arkadaşlar   Konu başlığında belirttiğim gibi, Windows için uygulama içi reklam engelleme programı arıyorum. Android üzerinde bunu Adaway isimli program ile hallediyorum ve gayet memnunum. Aynı durumu Windows içinde yapabilen bir program varsa ismini rica edebilir miyim ? Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.   İyi günler.
  19. Hdd üzerinden kurulum yapan var mı arkadaşlar?
  20. Teşekkür ederim benimde işimi görecek bir program.
  21. Arkadaşım evet senin söylediğin doğru ve bu offline olarak skype üzerinden etkinleştirme yöntemi. Ama benim derdim on-line olarak direk lisanslama işlemi yapmakti kalan sayı bitmeden. Umarım beni anlarsin veya anlamaya çalışırsın sevgili arkadaşım. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  22. Şimdi de mak key girmiyoruz olduk :-) Peki rebanuba arkadasin paylastigi key mak key degil mi ? Hatta konuya sende cevap vermissin yedek alabiliyor muyuz diye. Zahmet olmazsa konuya bir göz atar mısın. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  23. Arkadaşım sen yapma bari. Yazilan key win 8.1 için yaziyor. Alıntı yaptığın resme bakar misin rica etsem. Orada win 8.1 yazmıyor mu ? Nasıl oluyor da simdide bana win 8 anahtarı diyorsun. Cidden sorun bende mi sizde mi. Farkında olmadan nerede hata yapiyorum veya yapiyoruz ?
  24. Arkadaşım bana iğneleyici laf edeceğine, yardım etmek istiyorsan yardımcı olsana. Forumda coğu milleti eziyorsun takip ettiğime göre. Hadi ben bilmiyorum diyelim, madem sen bu işleri iyi biliyorsun sorun sana göre neyse söyle de  işimizi görelim. Yoksa gelip bana burada suçlama yapma.!!
  25. Ekran görüntüsünde gördüğün gibi 8.1 sürüm olarak yazıyor. Sorun şimdi ne peki ?
×
×
  • Create New...