Jump to content

BuRak2677

Üye
  • Posts

    776
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Male
  • İstanbul

Recent Profile Visitors

2723 profile views

BuRak2677's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

42

Reputation

  1. Intel Core i3-330UM işlemcili bir pc ye kurulur mu kasar mı? 8gb ram var.
  2. Başka bur arkadaşıma sordum ss attı onda da filtreleme yapınca sadece Chrome ürünü seçilirken 23 Kasım 2020 öncesini göstermiyor. arkadaşlar sizde de öyle mi bi baksaniz..
  3. Arkadaşlar yıllardan beri google etkinliğim (eski adı geçmiş) açık bir şekilde internet kullanırım. hiç bir zaman geçmişi temizlemedim her daim senkronizasyon açıktı (hem android hem pc de. zaten uzun zamandır da pc kullanmıyorum) bilse bilse bu forumdakiler bilebilir diye konu açma gereği duydum. yaşadığım sorun aklıma geldiği zamanlar da google etkinliğime bakar geçmişte ne aramışım hangi siteye girmişim bakardım. örnek 2018 yılında nelere bakmışım gibi. bugünde aklıma bakmak geldi ve geçmişe baktığımda 23 Kasım 2020 tarihinden önceki geçmiş görünmüyor. (sadece chrome ile olanlar) youtube ya da diğer android uygulamaların geçmişi görünüyor ancak Chrome 23 kasım 2020 ve sonrasını gösteriyor. gayet net hatırlıyorum ki 2017 2016 hatta 2015 yıllarına kadar bakabiliyordum. bunun olabilmesi için tüm geçmişi temizlemek gerekir ki bunu hiç bir zaman yapmadım. (yaptığımı varsayarsam youtube izleme geçmişi ve diğer uygulamaların geçmişi de silinirdi) sizce bu sorun neden olmuş olabilir? sizde de eski tarihi göstermeme sorunu var mı? çok üzüldüm açıkçası yıllardır internete baktığım şeyler yok. en az 6-7 yıllık geçmişimin son 1 yılını gösteriyor :(
  4. Eline sağlık 2 sorum var. AIO içinde hangi sürümler var? Starter da var mı? ikinci sorum ise kurulum ekranında key girmek istersek giremiyor muyuz yani o kısmı katılımsız mı yaptınız? edit: indirme linkine baktım x64 x86 iki ayrı iso var. aio da hepsini tek iso yaparlar genelde keşke sizde böyle yapsanız.
  5. Güncel ve modifiyesiz AIO çalışması olursa güzel olur
  6. Niye kms arkada mı çalışıyor ki?
  7. lanet olasıca microsoft 1511 ve 1607'den sonra windows 10 u bozdu açık konusuyorum sıctı sıvadı. pc acılıs hızları düştü bılgısayar daha cok ram ve kaynak tuketıyor daha cok kasıyor.. su anda insider preview 17686 kullanıyorum 1709 ve 1803 de de aynıydı.. stabil değil nedense.. ilk cıkan windows 10 jet gibiydi jett..
  8. Evet 17682 de düzeltmişler. Kuruyorum bende zaten.. We fixed an issue resulting in File Explorer showing blank/generic icons for any file type associated with a UWP app.
  9. ip 17672 ve 17677 de de aynı sorun devam edıyor..
  10. insider preview 17666 kurdum hala düzeltmemişler..
  11. RS5 isider preview 17650 ve 17655 te icon/simge sorunu yaşayan var mı? .pdf .mp3 .mp4 . jpg-png vs. uzantılar beyaz görünüyor.. Format attım düzelmedi. Sorun sadece Microsoft Uygulamaları varsayılan olarak olduğu zaman beyaz görünüyor. Örnek: mp3 Groove Müzikken beyaz görünüyor ama Windows Media Playerken düzeliyor. Aynı şekilde jpg de Microsoft Fotoğraflarken beyaz simgeli.
  12. Merak ettim acaba sertifikalar xp yi ni desteklemiyor? Sisteme mi uyumsuz? Yoksa bilerek kullanmayalim diye mi desteği kesiyorlar?
  13. kardeşim winaero tweakeri sen yazmadan once çoktaan denemiştim o görselde koydukların gibi sadece penceleri simsiyah yapabiliyor. Oysa sendede olduğu üzere görev çubuğu yani taskbar kesinlikle simsiyah olmuyor bunu nasıl çözeriz? Ya da bu renk desteklenmiyor diye block koymuşya microsoft bunu nasıl reg ile vs. aşabiliriz?
  14. O uygulamanın adı ne acaba belki işe yarar? Ben en baştan beri kobayim
×
×
  • Create New...