Jump to content

rayaszeki

Yeni Üye
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About rayaszeki

Recent Profile Visitors

237 profile views

rayaszeki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Peki efi ile uyumlu olan iso'lar için herhangi bir işlem yapmam gerekiyormu yoksa direk olarak iso klasörünemi atacagız ? son bir soru daha grub2dos ekranındaki seceneklerin bazılarını silmek istersek bunu yapmak mümkün mü bu ekranda nasıl oynama yaparım ?
  2. @crasadure Hocam ben daha sonradan bellek icinde iso klasörüne moduller ekledim ancak bu modülleri sadece grub4dos altında buluna other tools seceneklerinde görebiliyorum grupb2dos da bu seneneklere ulasamıyourm uefi li bir sistemde grup4dos acılmıyor sadece grub2dos acılıyor kullandıgım isolar acronis,paragon,elcomsoft,hdclone bunlara grup2dosda ereşiebilirim ?
  3. teşekkürler bir soru daha burda exelde gösterilmis olan linux tabanlı sistemleri iso olarak attıgımızda flashdan calıstırma mı yapıyor yoksa işletim sistmini bilgisayara kurma islemimi yapıyor ?
  4. exel dosyasının icindeki programların rar şifresi nedir acaba ?
  5. Teşekkür ederim bir iki sorum daha olacak bu flash icersinde iso dan calısdan yada extract edilmis olarak live calısa linux tabanlı isletim istemlerini nasıl atabilirim birde isodan yada extract olarak pc'lere linux isletim sistemlerini kuracak sekilde nasıl flash icine atabilrim
  6. burada kulladıgımız isletim sistemlerinde ornegin windows 10 iso uefi destekli olmak zorundamı ???
  7. Merhabalar Arkadaşlar bir sorum olucaktı... Benim elimde hazırlamıs oldugum boot usb var içersinden kullanmaka oldugum programlar ve işletim sistemleri var şimdi sorum şöyle bu usb nin icersine uefi olarak kurabilecegim win10 atabilme imkanım varmı varsa nasıl olucak yoksa tavsiyeleriniz nelerdir yardımlarınız icin şimdiden teşekkürler
×
×
  • Create New...