Jump to content

mnkaynar

Üye
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mnkaynar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

4

Reputation

  1. merhaba elinize sağlık. çok güzel bir çalışma emeğinize sağlık. bu sistemi içeren içinde özellikle uefi hazırlama aracı da içeren multiboot usb flaşör yapmanız mümkün mü ?    maksat uefili sistem tek bir usb bellekte olsun. Saygılar iyi çalışmalar.
  2. Merhaba. Hard disk olmadan yükleme yapsan,  Windows sürücü bulunamadı diyecektir. Sorun Hard diskte değil. Sorun Yükleme medyasında veya Biosta. Boş ayarlarını default varsayılan getir. Marka bilgisayarların bazılarında bios kilidi var, loader bunu kıramazsa sistem bozuk çalışıyor ve güncelleme yapamıyor. Başka bir bilgisayarda Sanal sabit disk oluştur ve bu diske Virtualbox ile sistemini kur. Bunun Acronis ile yemeğini al. Bu yedeği Acronis Boot Cd veya USB ile hard diske kur. Sonra bu hard diski sisteme tak. Bu işleri yaparken internet hep kapalı olsun. Kaybedeceğini sadece zaman olur. Sanal sabit disk Windowsta bilgisayarım yönet disk yönetimi içinde SSD oluştur konutunda. Bunları yaptıktan sonra sistem bozuk çalışıyorsa boş loaderı yemedi kilit var demektir :(. Kolay gelsin. :) Boş diye yazılanlar bios. Otomatik düzenleme ile yanlış yazıldı. Özür. Bios kilidi için modifiye biosu googleda arattır. Şansın varsa bulursun. Ben kendi biosumu bulamadım. My digital life forumda istek bölümü var , oradan isteyeceğim. Aslında en garanti yöntem en son normal çalışan sistemi tekrar kurmanız :)
  3. Yamicsoft Windows 8 Manager ile hallolabilir. Not Windows defender ile programı internete kapa yoksa hemen yakalanıyor.
  4. Aynı sorunu bende yaşadım. Bendeki çözüm şu. Windows Update yap. Eğer sorun yaşıyorsan, aktivasyonda problem var.  Bendeki W7Ult x64 aktivasyon problemi büyük ihtimal BIOS kilidinde. Loader BIOSu çözemiyor. x32de Virtualbox aynı bilgisayarda tıkır tıkır çalışıyor. 
  5. Herkese Merhaba. :rolleyes: Kardeşimin PackardBell onetwo L5851 All in One dokunmatik masaüstü bilgisayarı var. Orijinalinde Windows 7 Home Premium (x64 bit)yüklü. Harddiski bozulunca Bilgisayarcı Windows 7 Home Premium (x32) yüklemiş. Windows 7 x64 yüklemeye çalıştım. Sonuç şu oldu Wifi ile Update yapılıyor, LAN ile update yapılmıyor. Ve Oracle Virtualbox Ex0 80004005 hatası vererek sanal makine kurmuyor. LAN ile internette gezinti yapılmıyor. Ama Hız testi normal. Aktivasyonu Daz'ın WL v2,2,2 ve RemoveWAT 2,2,6 ile yaptım. 6 GB Rami tamamen kullanmak için x64 sistem yüklemem gerek. Anakart  Intel H57 ve BIOSu eski Packard Bell P01.A0 ve yenisi B0 Windows. Her iki Bios ile x64 sistem kurulmadı. BIOS Modder veya Windows 7 sistem modder olanlar yardım edebilir mi ? Başka bir aktivasyon yöntemi mi yoksa modifiye BIOS mu bulmalıyım ? Not Win 7 loaderda advanced options tabta (disable type 4 memory) seçtim, yine olmadı. Özellikle Moderatörlerden bazılarının ünvanı Bios Modder olduğunu gördüm ve bazı moderatörlerin Daz'ında üye olduğu My Digital Life Forumda yazılarını gördüm. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. :D
  6. düşük seviyeli format ( programlar ile çok yavaş olan format ) yapmamışsındır o halde R-Studio kullan hepsini hızlı şekilde kurtarırsın hatta daha öncekileride. program ve kullanımı için google ve youtube'a bak. ben R-Studio'yu onlarca kez kullandım N-Case'den bile güzel. Dikkatinizi çektiyse zaren FBI forensic CD sinde ilk başta bu 2 program var. kolay gelsin.
  7. http://www.videocardbenchmark.net/high_end_gpus.html
  8. http://www.videocardbenchmark.net/high_end_gpus.html
×
×
  • Create New...