Jump to content

black_glix

Üye
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

937 profile views

black_glix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

2

Reputation

  1. Merhabalar, Farming Simulator 2015 - CODEX sürümünü indirip kurdum, crackten sonra oyunu açtığımda yazılar hiçbir şekilde okunmuyor, beyaz kutucuklar şekliden acayip birşey oluyor. SS aşağıda. 'Blurry Text' diye bir hata olduğunu, benden başka kişilerin de aldığını gördüm internette ama çözüm bulamadım. Oyun çözünürlüğünü 1920*1080 e çıkartım, anti-aliasing ayarını değiştirdim ama sorun çözülmedi :\
  2. Merhaba arkadaşlar,   Bazı sitelerde gördüğüm, sayfanın genellikle solunda, sayfayı aşağı yukarı hareket ettirdiğinizde o da hareket eden butonların nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorum. jQuery, css üzerinde biraz baktım fakat elle tutulur bir bilgi elde edemedim. Göstereceğiniz kaynak falan varsa çok memnun olurum.
  3. Data Structures ödevim var, yok mu yarım eden?

  4. Data Structures ödevim var, yok mu yarım eden?

  5. Data Structures ödevim var, yok mu yarım eden?

  6. Telefonunuza rom yükleyerek garantiyi bozmuş olmuyorsunuz ki. Servise göndermeden önce stock rom u yükleyin yeter. Ben öyle yaptım, hiçbir sorun çıkmadan tamir edip gönderdiler telefonumu.
  7. Word dosyasını Office yazılımını kullanarak yapıyorsan hiçbir ekstra programa ihtiyacın yok. Dosyayı "Farklı Kaydet" seçeneğinden .pdf olarak kaydedebilirsin.
  8. Çözümü gayet basitmiş. Sadece "recipient" kelimesini bilmemekle alakalıymış.   Çözüm: http://www.agentwp.com/multiple-recipients-dropdown-contact-form-7
  9. Teşekkürler buldum fakat tam olarak istediğimi gerçekleştiremez bu anladığım kadarıyla. 
  10. Tam olarak anlamadım tavsiyenizi. Google hesabım var ve oturumum açık. Fakat aradığım şeyi kendi drive'ımda nasıl bulacağım?
  11. linki tıkladığımda google drive ım açılıyor?
  12. İyi geceler,   Arkadaşlar wordpress sisteminde bir form oluşturmak istiyorum. Formda bir adet option seçeneği olacak ver ordaki seçime bağlı olarak forum gönderileceği adres belirlenecek.    Yani option menüsünde isimler olacak. Mail kimin ismi seçilmişse ona gidicek. Böyle birşey mümkün mü? Araştırdım biraz fakat elle tutulur birşey bulamadım. Wordpress te olmasa bile php ile yapılabilir mi?
  13. o zaman ben steam hesabımdan oyunu alsam. bir kere mi oyunu download hakkım olacak? 
  14. Arkadaşlar steam üzerinden fm2013ü alsam, birden fazla bilgisayara yükleyebilirmiyim? Yani steamden oyunu 2-3 bilgisayara indirip aktive etmek mümkün mü? oyunu internet bağlantısı olmadan oynayabilirmiyim 3 bilgisayarda da ?
×
×
  • Create New...