Jump to content

akkıllı

Üye
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by akkıllı

  1. arkadaşlar pc işletim sistemi ram 4 gb ve 32 bit işletim sistemi üretim yılı 2009 ama son zamanlarda çok fazla yavaşladı pc çok kavmaya başladı nasıl çözerim bunu ve böyle pc yi hızlandıracak veya sorunları giderebilecek prog. varsa önerin ven önerdiiniz prog. ne işe yaradığını söylerseniz iyi olur  :thumbsdown:

  2. arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var lütfen yardım edin internet explorer i kaldırmak istiyorum çünkü açılmıyor hemen hata veriyor nasıl kaldırırım yada sorunu çözebilirim
  3. :whistle: arkadaşlar film veya video izlerken ingilizce konuşmaları anlamıyorum bu videodaki vs. filmdeki konuşmaları türkçeye çeviren bir programa ihtiyacım war bildiğiniz programları söylemisiniz link verirseniz daha makbüle geçer ama bütün yadımlarınız için şimdiden teakkür ederim :mellow:
  4. [quote name='akkıllı' date='18 November 2011 - 19:48 ' timestamp='1321645710' post='1113891']
    :whistle: slm arkadaşlar nokia c5 cep telefonuma bu işletim sistemini yüklemek istiyorum lütfen indirebileceğim bi link verirmisiniz hemde bu işletim sistemini yüklersem telefonuma ne değişir ? lütfen yardımcı olun ? :yahoo: yadımlarınız için şimdiden teşekkürler :wacko:
    [/quote]

    arkadaşlar c5 03 deil telefonum sadece nokia c5 :) bumdada yülümüdür ?

×
×
  • Create New...