Jump to content

waterprof

Üye
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by waterprof

  1. bende de var batarya iflaş etmiş . duruyor çekmecede tip olarak güzel hafif kibar telefon.ancak titreşimi yok.cebinde duymayabilirsin sesi az cıkıyor fena değil tipi için kullanılır
  2. gökhan hocam herhangi bir notebook da bu dediklerinizi yapıp bilgisayarı resetledikledin sonra ghost dosyasını alıp herhangi bir masa üstüne tekrar ghostlayabilir miyiz bu yöntemle.
  3. [quote name='nano68' date='19 August 2011 - 14:36 ' timestamp='1313764619' post='1066147'] eee en iyisi linux kardeşim valla arkadaşımın evede internet sınırsız iki evin arası 20 m winndows kablosuz çekmiyor linux çekiyor bence windowsun yanına kur özelliğini deneyin ubuntu kubuntu xubuntu Linux Mint [/quote] evet güzel fikir aslında.türkçe ve düşük sistemli bir pc ye ne önerirsin?
  4. vodafone genç tarifeye mi geçsem ne ))
  5. bir diğer konuda laptop tavsiyesinden hp pb lenovodan uzak durun demişsiniz.exper casper neysede hp lenovo kaliteli firmalar.ben bişeylerini görmedim.
  6. toptancı bayisiyim 580 e alışm var.bu firmalar fena değil iyi gibiler.sorun çıkmaz.
  7. 1gb türkiye lokasyonlu 10gb trafikli linux hosting 10 liraya satılıktır.
  8. tiporti hocam şu an sökme ve çekme imkanım yok.ama örnek resim buldum. [img]http://www.laptopkeyboards.org/images/L20_fan.jpg[/img]
  9. fanı nasıl yağladın kardeş sıvı makine yağıyla mı yoksa gressle mi bu da var.sıvı makine yağ akar gider.
  10. başına böyle bir olay gelmiş arkadaş yok mu forumda?
  11. arkadaşlar hiç mi öneriniz yok?
  12. kafayı yemek üzereyim.bu vuuulama deli ediyor beni.
  13. bunların verdikleri yazılımı hiç kullanmıyorum bile zaten ağ bağlantıları nda yüklü oluyor sürücüsü.ordan kısayol attım masaüstüne tek tıkla hallediyorum.
  14. valla dayımla yaptık tek bir yere geçtik işlemcinin oraydı sanırım
  15. termal macun aldım 3gün önce o tabakaya sürdüm iyi gibi oldu bugün nazarım değmiş gibi başladı tekrar.
  16. merhaba ben kullandım çalıştı zaten türksel avea vodafone aynı firmadan ithal ediyorlar.ben şubat ayında 65 tl ye vodafone modem aldım sana da tavsiyem bu modemden alman.bir ikincisi 3 aylık kontratlıya girme kedice'nin dediği mantıklı gelmişti ama sordum öyle değil işin gerçek yüzü 3 ay hattı kullanacaksın sonra kapattırmak istediğinde o hattı kalan 9 ay vergi alacak.
  17. toshiba marka laptopum var.5 yıllık bilgisayar.ancak fanın dışarıya hava vermesiyle oluşan ses rahatsız ediyor beni.içini açıp temizledim fanı ancak hala aynı.aşağıya telefonla sesini kaydettiğim çıkan sesi koydum.önerilerinizi bekliyorum. http://www.upload.tc/download/152146/sesdosyasi.rar.html
  18. arkadaşlar ben nokia pc suiti kurdum ama ağ bağlantılarından çevirmeli olarak giriyorum yani pc suitle uğraşmaya gerek kalmıyor.bilginize.
  19. power iso ile isoyu açtım gardaş.tekrar kaydet dedim dvd ye çektim.
  20. 3g vodemle daha hızlı bağlantı sağlanır mı kotayı aştıktan sonra ?
  21. katılımsız güncellemeli xp iso sunu içine program ekledim ama boot özelliği mi bozuldu noldu kaydettim iso olarak bootlamadı nasıl yapabilir bunu ?
  22. 3g ile 2g arasında kota aşımından sonra çok bir fark var mı
  23. tanıdıktan alacan ünlü firmalar pek sallamıyor müşteriyi.
  24. güzel bir çalışma olmuş gerçekten.9 numara . 1 i benim
  25. konu güzel de.resim ve link bağlantılarında sorun var.
×
×
  • Create New...