Jump to content

recepagdas

Yeni Üye
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by recepagdas

  1. TncXP yi kurmadan önce böyle bir virüs algılamamıştım.

    Siz şimdi McAfee yi bu tür bir virüsü temizleyemediğinden dolayı kötü bir virüs programı olarak mı görüyorsunuz. Yoksa TncXP de böyle bir virus yok olduğunumu savunuyorsunuz. Öğrene bilirmiyim.

    O halde McAfee siz kendi sisteminize kurun bir deneyin bakalım.

    Arkadasım Senın o gosterdıgın dizin sistem yüklendığinde bomboş olarak gelir ve en ufakda olsa bir yazılım yukledıinde oraya kayıtlar girer Sen hiç birşey yüklemezsen oraya hiçkimse tarafından dosya giremez TNC XP ye boşuna suç atma önce gösterdiğin dizini Windowsun ne amaçla kullandığını bi öğren Bu kadar kişi virüs bulamamış senden benden kac kat denyımlı kullancı kullanıyo onlar virüs bulamamış sen buldun oyle mi O virüsü kendin bulaştırmışsın kardeşim İstersen sistemi baştan kur aynı şekilde hiçbirşey yüklemeden hatta internetede bağlanmadan antivirüsü kullan bakalım :unsure:

  2. Hiç mi okumadın önceki sayfaları? CD'yi takıyorsun kurmaya başlıyor. Bunun için mi bekliyorsun?

    Kardes onceki sayfalari da okudum dediginide anladim fakat benim sorunum su anda 2.cd yi indirmedim diyorum Kotam dolu acaba tek cd ile kursam sonradan 2. cdyi indirsem o programlari kurabilirmiyim. Ilk acilista 2. CD yi isteyecek yazmissiniz ya sonradan kendim manuel olarak yukleyebilirmiyim diye sormustum Buna cevap istiyorum

×
×
  • Create New...