Jump to content

nickimnickim

Üye
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • İstanbul

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nickimnickim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

19

Reputation

  1. TeamViewer Premium 12.0.72365 TR Sürüm yükselince ipta ldurumu var mı ? full mu oluyor acaba ?
  2.   Yok ben karşılaşmadım artık yıllardır aynı xp yi kullanıyorum neredeyse 5 sene olmuştur. Fakat şöyle bişi var, USB ile yazımda editleme olduğu için bazı programlarda usb ye uygun olmadığı yönde hatalar verebiliyor. Bu sebeple CD en temizi diye belirtim. Tema konusunda kullandığım  temayı ekledim. Benim tercih ettiğim tema tabiki, yoksa içerisinde aktif oldukça tema mevcut.
  3. Arkadaşlar kalıbı normal CD ile kurarsanız en sağlıklısı olacaktır. Ayrıca Tema problemi yazılmış, bunun için size önereceğim tema linkini veriyorum. Siyah düz ve sade bir temadır. Temayı "C:\WINDOWS\Resources\Themes" içine atmanız yeterli.   https://drive.google.com/file/d/0B1FBA-Jo2kcLRk9rTlVSTE9wdmM/view?usp=sharing
  4. https://yadi.sk/d/mVnFo91_ZCdoM RAR Pass : wwww.tnctr.com   kabul etmiyor.
  5. Paylaşım güzel, emeğiniz için teşekkürler fakat download linkleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. 60KB/s ile 3.7GB indirmek akıl karı değil.
  6.   Merhaba, uygun bir zamanda Perfect XP 2011 V1 sürümünü tekrar burada paylaşırsanız memnun oluruz, arayanlar var.
  7.   Ana konularda " Windows Server  İşletim Sistemleri " olmadığına göre, buraya açmak mantıklıdır.
  8.   Bu bahsettiğiniz konu birkaç dakikalık bir iş değildir. Bunu biraz araştırıp, okuyup, denemeniz gerekiyor. Sadece A.D. kurmak değil bunu yapılandırmak ve çevre PC lerin ayarlarını da yapılandırmak gerekiyor. Forumda var mı bilmiyorum fakat çeşitli sitelerden izleyerek deneme yapmanız gerekiyor.   " Active Directory Kurulumu " olarak arama yapmanız yararınıza olacaktır.   Yayım tarihi itibari ile güncellemeler yapılmış, serial gerektirmeyen bir kurulumdur. yayımlandığı tarih ile 2014 arasında elbet güncelleştirme bulacaktır. Laptop ile deneme yapabilirsiniz fakat PC nin tabi çok eski olmaması gerekmektedir.
  9.   Temizdir, test edilmiştir, indirebilirsiniz.
  10. [spoiler]http://www.tnctr.com/topic/245790-perfect-xp-sp3-format-cd-2010-v1-tr/#entry1414819[/spoiler]   Bu konuya bakabilirsiniz. : http://www.tnctr.com/topic/245790-perfect-xp-sp3-format-cd-2010-v1-tr/#entry1414819
  11.   Teşekkür ederim, bir sorun çıkmayacağını zannediyorum, sahsen active directory kurup atama yapmıştım fakat yine de bir sorun çıkarsa yazın.
  12. Biraz önce kurdum, güzel işletim sistemi. Bir de şu reklam olayını yapmasanız çok iyi olacak. Teşekkürler.
  13.   Mehmet Bey bu iso içerisinden görsel sunumu çıkartmamın pek gereği yoktur. Sebep? derseniz zaten seçeceğiniz iki şıkta aynı windows özellikleri ile kurulmaktadır. üstte de belirttiğim gibi kurulum gerçekleştirebilirsiniz. Memnun kalacağınızdan eminim. iyi günler.
  14.   Perfect Xp Format Cd 2011 V.2 var ama bu zaten paylaşılmış. linki : http://www.tnctr.com/topic/187158-perfect-xp-format-cd-2011-v2/   Başka var fakat bakmam lazım. Bulursam yazacağım. Birde kendi bloğunda yayımladıkları ve satışa sundukları vardı fakat bunları buraya koyarsak önce kendisinin izni olması gerek diye düşünüyorum.
×
×
  • Create New...