Jump to content

nickimnickim

Üye
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nickimnickim

  1. TeamViewer Premium 12.0.72365 TR Sürüm yükselince ipta ldurumu var mı ? full mu oluyor acaba ?
  2.   Yok ben karşılaşmadım artık yıllardır aynı xp yi kullanıyorum neredeyse 5 sene olmuştur. Fakat şöyle bişi var, USB ile yazımda editleme olduğu için bazı programlarda usb ye uygun olmadığı yönde hatalar verebiliyor. Bu sebeple CD en temizi diye belirtim. Tema konusunda kullandığım  temayı ekledim. Benim tercih ettiğim tema tabiki, yoksa içerisinde aktif oldukça tema mevcut.
  3. Arkadaşlar kalıbı normal CD ile kurarsanız en sağlıklısı olacaktır. Ayrıca Tema problemi yazılmış, bunun için size önereceğim tema linkini veriyorum. Siyah düz ve sade bir temadır. Temayı "C:\WINDOWS\Resources\Themes" içine atmanız yeterli.   https://drive.google.com/file/d/0B1FBA-Jo2kcLRk9rTlVSTE9wdmM/view?usp=sharing
  4. https://yadi.sk/d/mVnFo91_ZCdoM RAR Pass : wwww.tnctr.com   kabul etmiyor.
  5. Paylaşım güzel, emeğiniz için teşekkürler fakat download linkleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. 60KB/s ile 3.7GB indirmek akıl karı değil.
  6.   Merhaba, uygun bir zamanda Perfect XP 2011 V1 sürümünü tekrar burada paylaşırsanız memnun oluruz, arayanlar var.
  7.   Ana konularda " Windows Server  İşletim Sistemleri " olmadığına göre, buraya açmak mantıklıdır.
  8.   Bu bahsettiğiniz konu birkaç dakikalık bir iş değildir. Bunu biraz araştırıp, okuyup, denemeniz gerekiyor. Sadece A.D. kurmak değil bunu yapılandırmak ve çevre PC lerin ayarlarını da yapılandırmak gerekiyor. Forumda var mı bilmiyorum fakat çeşitli sitelerden izleyerek deneme yapmanız gerekiyor.   " Active Directory Kurulumu " olarak arama yapmanız yararınıza olacaktır.   Yayım tarihi itibari ile güncellemeler yapılmış, serial gerektirmeyen bir kurulumdur. yayımlandığı tarih ile 2014 arasında elbet güncelleştirme bulacaktır. Laptop ile deneme yapabilirsiniz fakat PC nin tabi çok eski olmaması gerekmektedir.
  9.   Temizdir, test edilmiştir, indirebilirsiniz.
  10. [spoiler]http://www.tnctr.com/topic/245790-perfect-xp-sp3-format-cd-2010-v1-tr/#entry1414819[/spoiler]   Bu konuya bakabilirsiniz. : http://www.tnctr.com/topic/245790-perfect-xp-sp3-format-cd-2010-v1-tr/#entry1414819
  11.   Teşekkür ederim, bir sorun çıkmayacağını zannediyorum, sahsen active directory kurup atama yapmıştım fakat yine de bir sorun çıkarsa yazın.
  12. Biraz önce kurdum, güzel işletim sistemi. Bir de şu reklam olayını yapmasanız çok iyi olacak. Teşekkürler.
  13.   Mehmet Bey bu iso içerisinden görsel sunumu çıkartmamın pek gereği yoktur. Sebep? derseniz zaten seçeceğiniz iki şıkta aynı windows özellikleri ile kurulmaktadır. üstte de belirttiğim gibi kurulum gerçekleştirebilirsiniz. Memnun kalacağınızdan eminim. iyi günler.
  14.   Perfect Xp Format Cd 2011 V.2 var ama bu zaten paylaşılmış. linki : http://www.tnctr.com/topic/187158-perfect-xp-format-cd-2011-v2/   Başka var fakat bakmam lazım. Bulursam yazacağım. Birde kendi bloğunda yayımladıkları ve satışa sundukları vardı fakat bunları buraya koyarsak önce kendisinin izni olması gerek diye düşünüyorum.
  15.   Büyütmek değil yanlış anlıyorsunuz. Orijinal sistem dışına çıkıldığı zaman çoğu zaman çeşitli problemler söz konusu oluyor. Windows bir haftaya kalmadan ya mavi ekran ya da yavaşlıyor. İşletim sistemine script eklerken yada var olan sistem dosyalarını düzenlerken yanlış yapılmış bir işlem,  .iso dosyasının çöpe gitmesine mal oluyor. Kısacası yüzlerce modifikasyon yapılmış işletim sistemi var fakat stabilize ve ileriye dönük problemler çıkmadan bir bütün olarak çalışması zor olan. Orijinal işletim sisteminden iyi çalışan işletim sistemleri mevcut. Nitekim bu pek kolay olmuyor, şahsen ben bundan bahsediyorum.
  16. Microsoft Office 2003 Türkçe Katılımsız Yandex | Download Windows 98 / 2000 / Xp / Milenium / Server 2003 / Server 2008 / Vista / 8 uyumludur. 81,8 MB Acil yapılacak bütün işleri görür, outlook kusursuz çalışır. Candır
  17. Bu aradığınız olabilir. http://www.tnctr.com/topic/245790-perfect-xp-sp3-format-cd-2010-v1-tr/#entry1414491
  18. Ne Mutlu Türk'üm Diyene !

    1. Show previous comments  13 more
    2. nickimnickim

      nickimnickim

      +1 Lastman, +1 kacaksevgilim .

    3. kacaksevgilim

      kacaksevgilim

      Biz "Anlamsız" mutluluğumuzla mutluyuz dedim ya "Anlayamazsınız" diye.İyi dilerklerin için teşekkürler :)

    4. Cyph3r
  19. Ne Mutlu Türk'üm Diyene !

  20. Ne Mutlu Türk'üm Diyene !

  21. Perfect Xp Sp3+ Format Cd 2010 V.1 :kahve: 2010 da yapılmış bu sürüm biraz zor bulunuyor. Şimdiye kadar kullandığım en stabil, en hızlı ve yeterli derecede güncel sürümdür. Bu versiyondan sonra; 2010 V2, 2011 V1 ve V2, 2014 Lite, SP3 CD Plus.. gibi bir çok XP' de bunun kadar iyi olmadı kanaatindeyim. Daha önce kullananlar kurulum ekranından tanıyacaklar. Üzerinde herhangi bir oynama yapmadan upload ettim. Yandex Diskimden indirebilirsiniz. Not: Ben kurarken Klasik sürüm ve ardından Full sata Raid destekli seçip devam ediyorum, öneririm. Kurumda zor ama sata raid kısmından sonra mavi ekran alıyorsanız, donanımınızdan kaynaklanıyordur, Bu durumda "sata raid desteksiz" seçip devam ediniz. Görsel ile Klasik arasında bir fark yok, klasik kurup sonradan temalar içerisinden istediğinizi seçip kullanabiliyorsunuz. Fark sadece simgeler ve açılış kapanış görüntüleridir. İçerisinde bulunan " beni oku " Yazısı: Tam anlamıyla Gereksiz, sisteme etki etmeyecek ve kullanılmayan bileşenlerdir; --Elle Kurulum ve yüksetme (Boot ederek format atacağımız için hiç kullanılmayacak dosyalardır) Bu klasörde setup.exe aramayınız. Açılışta DEL veya F2 ile Bios'a girerek BOOT CONFIGURATION... bölümünden cdromu ilk sıraya getirerek bilgisayarı cd/dvd-rom'dan başlatınız. Daha kolayı bilgisayar açılışında direkt F11,F12,F8 'e (değişir) basarak Cd/dvd-rom aygıtını bir kerelik seçmektir, daha pratiktir. ***Dilediğiniz perfect xp sürümünü seçerek kurulumu başlatın. Kurulumu başlattıktan sonra masaüstü gelene kadar müdahale etmenize gerek yok, otomatiktir. 2 kere reset atıyor kurulum sırasında, boot menü de gelebilir malum, Harddisk'den devam et diyoruz, zaten seçili gelir. --MSN Explorer --Örnek Müzikler --Tur --Indeksleme Servisi:(Hızlı arama yapacağım diye gereksiz yere harddiski ve sistemi yorar, hızlı da aramaz:) Search Everything(Herşeyi Ara) kullanın çok hızlı arar ve sistemi yormaz. --Messenger --Pinball Not: Bu çalışma Türkçe Xp Sp3 tabanlıdır ve diğer dillere ait dil paketleri kurulmaz. Yamalar; Sfc ve tema yaması. TcpIp = 10>100 (Ağ sınırlaması yaması değil TCP yamasıdır interneti bazı durumlarda rahatlatır. Çok yüksek değer de iyi değildir 100 idealdir) Screen Shots: "Barış Seven' e Teşekkürler" Download: http://yadi.sk/d/0v6ibQFpKb9FA
  22.     Elimde var, uzun süredir kullandığım ve çok memnun olduğum bir işletim sistemidir. Hala bulamadıysanız haber verin.
  23.   Torrent linki drek tıklayıp indirebilirsiniz sayın üye, zaten paylaşmamın sebebi bu. Yani üyelik gerektirmiyor.   Eleştirmeden önce linki tıklayınız bakalım üyelik gerekecek mi gerek meyecek mi ? Bir konuyu iyice okuyunuz araştırınız ondan sonra yorum yazınız. Ayrıca linkin 250 den fazla seeders' ı vardır.   iyi günler.
×
×
  • Create New...