Jump to content

TuTaMixx

Üye
  • Posts

    582
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

TuTaMixx last won the day on June 21 2013

TuTaMixx had the most liked content!

4 Followers

İletişim Bilgileri

  • Facebook
    http://www.facebook.com/TuTaMixx
  • Skype
    TuTaMixx
  • Steam
    http://steamcommunity.com/id/TuTaMixx

Profile Information

  • Male
  • İstanbul
  • C# , Asp.NET , Graphics , Sagopa Kajmer

Recent Profile Visitors

2308 profile views

TuTaMixx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

63

Reputation

  1. SuperOnline'ı tavsiye ederim hiçbir problem yaşamadım ve kampanyaları güzel oluyor.
  2. Selam arkadaşlar,   İstanbul Aydın Üniversitesi(Özel) Bilgisayar Programcılığı 2.Öğretim (İngilizce) %50 burslu kazandım. Sorum şu olacak özel üniversite ve %50 burslu olduğum için Başbakanlık bursundan faydalanabilir miyim ?
  3.   Yani ek tercihlerde önceden tercih yapıp yerleşmiş olsam bile yeniden tercih yapabiliyor muyuz ?
  4. Selamlar,  Üniversite tercihlerini yapıp üniye yerleştirildikten sonra (daha üniye kayıt yapılmadı) aynı yıl açık öğretime geçiş yapılabilir mi ?
  5.   Property'de öyle bir event bulamadım.     Hocam buraya baktımda istediğim gibi sonuç üretemedim, eğer mümkünse ufak bir örnek yapabilir misin ? veritabanında yol olacak yada örneğin veritabanında 2 yazıcak bende programda bunu kontrol ettirip her satır eklerken if(durum==2){// bu kısımda o hücreye atadığım resmi yerleştirecek} bu şekilde bir örnek çıkarabilirseniz sevinirim.
  6. Selamlar,   DevExpress ile C# ta bir sistem tasarlıyorum. GridControl üzerinde veritabanından gelen resmi göstermem gerekiyor. Yani veritabanında "image/img01.jpg" değerinde bir kayıt var ve ben bunu DevExpress tool'unun gridcontrol nesnesi üzerinde resim halinde gösterilmesini istiyorum. Bunu nasıl yapabileceğimle ilgili yardımcı olacak arkadaşlar var mı ?
  7. Selamlar, C#'ta bir sistem yapıyorum.Sistemde olmasını istediğim şey internet üzerinde bir veritabanı var. Bu veritabanına herhangi bir bilgi eklendiğinde masaüstünde c# ile yaptığım programa anlık olarak veri gitmesini istiyorum. Yani bildirim gibi bir şey çıkıp verileri çekecek ancak bunun anlık olması gerekiyor. Sipariş sistemi gibi düşünebilirsiniz internetten sipariş geçilir. Sipariş otomatik olarak restorandaki yazılıma anlık olarak geçer. Bunun gibi bir şey istiyorum nasıl yapabilirim ?
  8. Bu birçok kez başıma geldi. Çoğunlukla ses PSU fanından gelmektedir. Kalitesiz fanlar bir süre sonra böyle sorunlar çıkarıyorlar. Ya fanı değiştirmelisin yada yada fanın orta kısmındaki delikten bir kaç damla yağ damlatmalısın. Bu sorun benim başıma geldiğinde PSU'nun fan kısmına vurunca sesi kesiliyordu ancak bunu size öneremem :)
  9. Tüm bölümleri silip yeniden oluşturursanız sorunsuz bir şekilde alt sürümleri kurabilirsiniz. USB'den boot için UEFI ayarlarını değiştirmeniz gerekebilir.
  10. Bende 6 tane resim koymuşlar başka da bir şey yok :D Yazıyı okurken şaşalı bir şeyler bekliyodum :D
  11. Merhaba arkadaşlar, C#'ta Settings File kullanıyorum ancak verdiğim değerleri kayıt etmiyor. Kullandığım kodlar şunlar ; Settings1.Default.Deneme = "deneme"; Settings1.Default.Save();
  12. Eğer Trojan,Keylogger,ScreenLogger vs tehditlere karşı korunmak istiyorsan Zemana AntiLogger'i kesinlikle tavsiye ederim. Antivirüs olarakta güncel virüsleri en erken saptayabilen virüs programı olarak Kaspersky öneriyorum.
  13.   Aslında şuanda sadece masaüstü uygulama geliştirmek istiyorum.Otomasyon olarak.Önerin için teşekkür ederim.
  14. ERP biraz beni aşar gibi tek başıma yürütebileceğim bir iş değil ve de her firmaya özel olarak düzenlemeler vesaire beni zorlayacağını düşünüyorum. Stok takip programları piyasada iyi satılıyor mu acaba bilginiz var mı ?
  15. Öncelikle bu yeni başlayan kişinin elimize uğraştığı ama yardım alması gerektiğine dair bir şeyler göstermesi gerekir. Armut piş ağzıma düş dedikçe bu ülkede kimse bir şey öğrenemez oldu. Bu ödevleri sizin öğrenmeniz için veriyorlar biz yapalım diye değil. Yapamadığınız yerlerde elbette yardımcı oluruz ancak sizinde bir şeyler çıkarıp bize sunmanız gerekli.
×
×
  • Create New...