Jump to content

Schizophrenia_

Üye
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Schizophrenia_

  1. Arkadaşlar win7'de ip değiştirmem gerekiyor fakat herşeyi denedim olmuyor. En az 10 tane program denedim yine olmuyor. Acaba bilen arkadaşlar deneyen var mı? Gerçekten çok lazım. Teşekkürler şimdiden.
  2. Arkadaşlar bir program kurmam gerekli ders için. Fakat hocanın verdiği cd 32 bit destekliyormuş. Ben 64 bit win7 kullanıyorum. Acaba programı nasıl kurabilirim? Hiç bir şekilde kurulmuyor. Programı fln var mıdır? yada başka bişey lütfen yardımcı olun.
  3. 6700 classic teması yapabilir misin üstad? yada nerden bulabilirim? teşekkürler.
  4. arkadaşlar kuzenimin pcyi win7 32 bitten, win7 64bit'e yükseltmemiz gerekiyor.. fakat cdyi takıp başlattığımda bootu ayarlamama rağmen cdyi görmüyor yada cdden açmıyor diyelim.. daha sonra pc açıldıktan sonra kurulumu çalıştırdığımda şu hatayı veriyor; "This installation disc isn't compatible with your version of Windows. To upgrade, you need the correct installition disc, For more information, check your computer's system infortation. To install a new copy of Windows, restart ( boot ) your computer using the installation disc, and then select Custom ( advanced)" aynen böyle yazıyor.. acaba bu sorunu nasıl aşabiliriz? hiç bir şekilde makineyi 64 bit yüklüyemiyorum. Lütfen yardımcı olun.
  5. benimkide oem key fakat patladı geçen hafta öyle %100 emin olmak boş
  6. ---- sağlam crackleri bulamadığım için buraya yazdım
  7. win7 professional 64 bit kullanıyorum. Benim de bu hafta patlak verdi.. Crack fln var mı işe yarayan napıcaz?
×
×
  • Create New...