Jump to content

tetradox_44

Üye
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tetradox_44's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. [B]Merhaba ;[/B] Sizlere dünyadaki popüler web dizinlerine meydan okuyan kısa zamanda büyük ilgi gören KK (kurucusu.kim) isimli web dizininde bahsedeceğim.   [B]KK (kurucusu.kim) web sitesi kısa süre içerisinde günlük 60,000 hite ulaşmış büyük bir web dizinidir.[/B]    Bu web dizinine sitenizi ekleyerek siteniz için tanıtım yazısı ve gelişmiş link sistemi ile sitenize makale backlink alabilirsiniz.   Yapmanız gereken öncelikle [URL=http://kurucusu.kim/ekleme-kurallari]burdan[/URL]  ekleme kurallarını okuyun. daha sonra [URL=http://kurucusu.kim/kurucu-ekle]burdan[/URL] sitenizi ekleyin. kurallara uygun ise 24 saat içerisinde onaylanacaktır siteniz.   Hayırlı forumlar arkadaşlar.  
  2. Stok silme & stok arama gibi bazı önemli eksikleri var bunları tamamlayabilecek birileri varmı peki ?
  3. Merhaba arkadaşlar projeme web object ekliyorum ancak bunu explorer ile kullanıyor bunu chrome yada firefoxla yapmam lazım nasıl bir çözüm olabilir ?
  4. local değilde uzak sunucuda çalıştırmak istiyorum sql'i nerden apz'de nerden yapacağımı bulamadım anlatırmısın dostum rica etsem ?
  5. Merhaba Arkadaşlar ; Arkadaşlar bu güzel yeni dizinimizde sizler için o kadar çok şey yapılmış ki gerçekten dünyaca ünlü profesyonel dizinlerden farkı yok eklediğiniz dizi devam ettiğinizde sizin için site doğrulamak için bi dosya indirmenizi istiyecek FTP ile ana dizine atacaksınız. muhteşem bir sistemdir sitenizin kaç yılında kurulduğunu ekleyebilir harika bir makale yazabilir link verebilirsiniz.   Öncelikle backlink alabileceğiniz mekanizmadan bahsedelim ; -- Anadizinden - ve sitenize özel olarak açılan subdomain'den - yine sitenize özel olarak açılan Kategoriden - ve sitenize özel olarak açılan konudan backlink alma imkanınız var. (kendi yazdığınız makalenizin içinden linklendirme yapabilirsiniz) Ekleme yapmadan önce okumanızda fayda var. Ekleme Kuralları. Detaylar : Kurucusu.kim sitesine sitemizi (kuruluşumu ekleyerek neler elde edebiliriz bakalım.) - Kurucusu olduğunuz sitenin (kuruluşun) kendi yazdığınız makalenizi yayınlayabilirsiniz. - Otomatik olarak sitenizin (kuruluşunuzun) subdomain açılacaktır. ----- örneğin : www.aliveli.com olarak eklediğiniz’de aliveli.kurucusu.kim olarak subdomain açılacaktır ve makaleniz. http://aliveli.kurucusu.kim/aliveli-kurucusu-kim.html olarak yayınlanacaktır. +++Hem anasayfadan - hem subdomainden - hem size özel katagoriden - hem açılan konudan BACKLİNK ALMIŞ OLACAKSINIZ. konunuza özel 3 adet etiket otomatik olarak açılacaktır. 4 - Makalenize resim ve link ekleyebilirsiniz Kullanabileceğiniz kodlar : Resim ekleme : [PHP]<img src= "http://resimurlsi.com/resim.jpg alt=Resim açıklaması />[/PHP] Link ekleme : [PHP]<a title="Link ismi" href= "http://site.com">Link ismi</a>[/PHP]Hakkında ; Site 2014 tarihinde kurulmuş olup, kurucusu olduğunuz site, şirket , birim , veya herhangi bir kuruluş’un kurucusu hakkındaki bilgileri bulabileceğiniz ve ekleyebileceğiniz bir sistemdir. Kurucu Nasıl eklenir ; Kurucusu olduğunuz kuruluşun kurucu bilgilerini siteye eklemek için Kurucu Ekle sayfasındaki işlemleri gerçekleştirerek kurucusu olduğunuz kuruluşun ve kurucu hakkindaki bilgilerinizi ekleyebilirsiniz. - Ekleme işlemini tamamladıktan sonra editörler tarafından incelenip onaylanır. - Makalenizi (Açıklama) kısmını eklerken dikkatli ekleyiniz daha sonra değiştirme şansınız olmayacaktır. * Kurucu Ekleyebilmeniz için bir WEB siteniz’in olması ve doğrulama yapılması zorunludur.
×
×
  • Create New...