Jump to content

uur1903

Üye
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

uur1903's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. bilgisayar 2006 nın falan olması lazım macun olma olasılıgı nedir ? 
  2. Birde cpuıd kısmında Tjmax Sıcaklığı 90 °C  (194 °F) diye gösteriyor 
  3. O halde sorun ya fanda ya da macundamı diyorsunuz ?
  4. Sorunun harddisten olma olasılığı nedir acaba 
  5. umarım fanla alakalıdır en azından fazla bir masrafı olmaz. Ama bilgisayarcı böyle söylemede ona eşkinlendim. 
  6. Değerlerin fotoğprafını burdan paylaşsam bir sonuca varabilirmisin 
  7. Bilgisayarım eski biraz yurt dışı oldğu için zamanının iyi bilgisayarlarından ve şu andada işimi görür derecede 200 tl verecek durmum yok çünkü öğrenci bütcesi mesela şu anda açık hiç bir proble yok ram olsa direkt olarak mavi ekran vermezmiydi. 
  8. Vaktim kısıtlı olduğundan ötürü pek bakamadım varsa elinizde direkt tek link olarak windows xp sp3 varmı katılımsız versiyon olarak orjinalden çekilme full ?  Çünkü bilgisayarcı 1 hafta sonra yapabileceğini söyledi. Ve hafta içi sunumum var. Bilgisayarcı alternatiflerimde dar. 
  9. Merhabalar. Öncelikle herkese iyi geceler dilerim. Kısaca size sorunumu anlatmak isterim. Toshiba Satellite M505 serisi bir laptopa sahibim biraz eskide ama yinede işimi bir hayli görüyor fakat uzun zamandır uğraştığım bir sorunum var format attım olmadı kendimce makineyi açıp fanı temizlemeye çalıştım yine olmadı. Sorunuma gelecek olursak . Bilgisayarım önceleri açılırken açılmıyor windows başlatılırken kapanıyordu bir kaç denemeden sonra açıldığında ise bir süre sonra kendini kapatıyordu. Başlangıc onarma ile açılırken bir sorun çıkarmıyordu. Şimdilerde ise açılırken yine aynı şekilde açılmıyor uzun bir süre açma işlemini tekrarladıktan sonra açılıyor ve ben kapatmadan kapanmıyor arada sırada başlangıc onarma ilede başlatmıyor. Sizce sorun nedir. Maliyeti nedir bana yardımcı olursanız sevinirim . Şimdiden ilgilenenlere teşekkürler. Bu sorunumu çeşitli forum sitelerinde dile getirmeme rağmen bir sonuç alamadım. Bu gün bir bilgisayarcıya gösterdiğiöde ise harddisk yada işletim sisteminden olabileceğini söyledi.
  10. Arkadaşlar PC özellikleri RAM 2 GB Kingston DualCore Intel Pentium E2140, 1600 MHz (8 x 200) GeForcee7300 SE/ 7200 GS 512 MB Bu oyunu kaldırırmı bilgilendirirseniz sevinirim tşkkürler ...
×
×
  • Create New...