Jump to content

eletomani

Üye
  • Posts

    168
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

Everything posted by eletomani

  1. Senin olayının iki sorunu var. HDD ( SSD ) veya düzgün yazılmamış yada düzgün olmayan iso sorunu. Benin Windows 10 Pro-home x64 ocak indir. Başka sağlam bilgisayarda USB'ye yazdır! Pro kur! Müsait olursam, Teamviwer ile ben devam ederim.
  2. HDD kablolarını çıkar, yeniden tak! Çıt! Sesini duyman gerekir. Yeniden düzgün bir iso ile formatla!
  3. Sayın değerli üyemiz! Talep ettiğiniz linler özel mesaj ile gönderilmiştir. Başka çalışmalarım ile ilgili talebiniz varsa, lütfen bildiriniz!
  4. insanlarda donanım merakı vista ile başladı. "İşlemci 8 çekirdek olsun!" Olsun be usta! Yalnız sistem 8 çekirdeği birden açmaz. İstediğiniz kadar önyüklemeden 8 çekirdek gösterin. O, ihtiyaç duydukça açar. "16 GB Ram olsun! " Olsun be usta! 16 GB Ram, hangi işlemcinin hangi çekirdeğine yetişecek? Ne kadarını kullanacak? Olmuşken, 4 GB ekran kartı olsun! " Ne yapacaksın?" "Oyun oynayacağım." Cbox veya Play station al! " Bilgisayarım hızlı olsun" Portakal orda kal! Bilgisayarın stabili için o kadar değişken var ki, bazen donanım yeterli olmaz. Windows, Office, dengeli programlar ve antivirüs diğer yarısıdır. İki ana bilgisayarım var. Çift çekirdek. Biri 2.9 Ghz. Biri 2.2 Ghz. Ram 4'er GB. Ekran kartları 512 MB 2600 pro HD. Bütün işlerimi iki bilgisayarda kusursuzca yapıyorum. "Ama oyun oynamaz!" Dediğim gibi, bilgisayara oyun gibi yükü bindirmek benim işim olamaz! Bir sürü kapanan oyun salonu var. Oyun oynayacak olsam, oradan cbox veya Play station konsol alırım. SOĞUTMA : CPU COOLER S90D fan kullanıyorum. En sıcak havada işlemci 34 anakart 30 derece.
  5. Bende baktım, göremedim. Kafana göre bir tane alırsın. Son iki sene önce değiştirdim. Millette süper laptoplar. En fazla, yıllık bakım olarak 10/40 numara yağ ile yağlıyorum. Temizleyip, Gümüş alaşımlı termal macun sürüyorum. Formatımı atıp, paramı alıyorum. Alttlık önemli değil! Fanı biraz geniş olsun! Alt havalandırma varsa, oraya altlık fanı denk gelsin yeter!
  6. Almışken, senin laptopa uyan fanı varsa, Master Cooler al!
  7. 10 numara yağ, sekmanlar aşınmış olsa bile sesi keser. Eğer fanın yağlama haznesi yoksa yani tamamen kapalı ise yeni alırsın. Bütçen uygun değilse zorlama!
  8. Fana bütçen müsait değise, güzelce temizlet! 10 numara yağ ile yağlat! ( ince yağ olmasın dikiş makinesi yağı gibi ) Zaten otomatik devri direkt devir yapacaksın idare eder. Zenginleyince güzel bir tane alırsın!
  9. Adaptörlü sistemi sen yapacaksın. Altlığı alıp, bir elektronikçiye gideceksin. Altlık fanını adaptöre bağlayacak. Burada amaç usbden elektrik alıp, anakartı yormasın ve ısındırmasın.
  10. Benim şırınganın ismini verecektim ama malzemelerin altında kalmış. Çıkarmak iş. Önümde iki formatlık bilgisayar Neyse iyi bir gümüş alaşımlı termal macun şırıngası 15 liradan aşağı değil! Gold ( Altın alaşımlı ) alırsan, daha iyi olur. Bütçene göre ayarlarsın!
  11. 1. İyi bir bilgisayarcıya gidilecek. 2. Bios mutlaka güncellenecek. 3. Sağlam olsa bile daha yüksek devirli işlemci fanı takılacak. işlemci ile fan ( bakır borusu ) arasına gümüş alaşımlı termal macun sürülecek. 4. Fanın otomatik devri, direkt devir olarak ayarlanacak. ( Biraz sesi artabilir. ) 5. Fanlı laptop altlığı alınacak. USB değilde adaptörlü olursa, daha iyi olur.
  12. Ana sayfada bağış kısmına yazarak veya Sk8er_boi arkadaşa özel mesaj ile sorabilirsiniz. Merak etmeyin! Atla deve değil! Kesenizin müsaade ettiği kadarını bağış yapabilirsiniz!
  13. öğretmenim! Başarını iki parça ile kutlamak istiyorum.
  14. Özkan öğretmenim! Canım çekti valla! Burada gariban bir okul buldum. 15 Tatilden sonra bütün bilgisayarlarına bakacağım. Windows 7'ye uyumlu hale getireceğim. Gelmeyenler için kapı kapı gezeceğim. Sanırım en az 5 pc parası toplarım. Kapanmış internetcafe pcleri bulursam, süper olur. Geleceğimiz çocuklarımıza XP falan kurmam!
  15. TRT olmuştur TIRT !!! TRT'ye çeşitli alışverişlerde ve elektrik kullanımı gibi ödemelerde istemsiz ödemeler yapıyoruz. O ise birilerinin borazanı olmaya devam ediyor. Yandaşlara gereksiz programlar ve kadrolar için binlerce lirayı sebil gibi saçıyor. Yabancı dillerimden biri de arapça. Kur'an-ı Kerim'i okuduğumda dört büyük günahı gördüm. Şirk, zulüm, Beytülmal ( Kamu malı ) hırsızlığı ve kul hakkı. TRT yöneticileri dört büyük günahı da işliyor. Aklı anlatılanlar dışında başka birşeye çalışmayan ve avantadan başka kuş tanımayan kişiler bana kızacak. Evinizden bir sandalye çalsam, benimle boğuşur hatta silah çekersiniz. Ülkenin ve çocuklarımızın geleceği altın yumurtlayan tavuklar bir bir satılırken veya talan edilirken, susmanız veya hala partizanlık yapmanız kadar acı birşey olabilir mi?
  16. YENİ HEDİYEM : Mimar, inşaat , makine , elektirk ve elektronik mühendisleri. Mobilya tasarımcıları. Devlet ve özel ihale şartnameleri alanlar için CorelCAD 2017 vereceğim. Hem daha hafif hem daha seri. Font sorunu yok! Diğer bilgisayarda yazılmış dwg dosyasını açabilir. Fulldür. Genellikle İl özel idare ve jandarma ihalesi şartnamesi alanlara kuruyorum. TÜRKÇEDİR. Çalıştığı sistemler : Windows 10, 8.1, 7 ( X86-X64 )
  17. Burada site için çırpınıyoruz. Bütün çalışmalarımı indirse, tanesi 1 liraya gelir. Bir paket sigara 13 lira olmuş. Bir günde duman oluyor. Bu çalışmalarla ister bilgisayarını güzelleştir ister format at para kazan! Programları otutturmak için bile kaç sistemi sil baştan yaptım. takıldıkları yerde Teamviwer ile bağlanıp, yardım bile ederim. Bu nimeti bir paket sigara fiyatına değişmeyen insanlara ne diyeyim?
  18. Özel mesaj attım. Gitmiyor. :)

    1. MOTUN

      MOTUN

      mesaj kutusu doludur, o yüzden gitmemiştir.

      artık tatil zamanı, benden bu kadar.

  19. NOT : Ocak 2017 ait ek olarak windows update'den KB3212646 alınacak. Bu kadar. YENİ HEDİYEM : Mimar, inşaat , makine , elektrik ve elektronik mühendisleri. Mobilya tasarımcıları. Devlet ve özel ihale şartnameleri alanlar için CorelCAD 2017 vereceğim. Hem daha hafif hem daha seri. Font sorunu yok! Diğer bilgisayarda yazılmış dwg dosyasını açabilir. Fulldür. Genellikle İl özel idare ve jandarma ihalesi şartnamesi alanlara kuruyorum. TÜRKÇEDİR. Çalıştığı sistemler : Windows 10, 8.1, 7 ( X86-X64 )
  20. NOT : Ocak 2017 ait ek olarak windows update'den KB3212646 alınacak. Bu kadar. YENİ HEDİYEM : Mimar, inşaat , makine , elektrik ve elektronik mühendisleri. Mobilya tasarımcıları. Devlet ve özel ihale şartnameleri alanlar için CorelCAD 2017 vereceğim. Hem daha hafif hem daha seri. Font sorunu yok! Diğer bilgisayarda yazılmış dwg dosyasını açabilir. Fulldür. Genellikle İl özel idare ve jandarma ihalesi şartnamesi alanlara kuruyorum. TÜRKÇEDİR. Çalıştığı sistemler : Windows 10, 8.1, 7 ( X86-X64 )
  21. Siteye bağış yap! Windows 10 Pro- Home 1607 X86 Ocak 2017 linkini vereyim indir. Güzelce rufus ile yazdır ve yükle !Sonra Teamviwer ile bağlanıp, bütün işlemleri ben yapacağım. Eğer o bilgisayar dans etmezse, kasanı satın alırım ve bağışını öderim. Eğer dans ederse, bir bağış daha yapacaksın.
  22. Bunu okuyan bazı arkadaşlar: " 1607 sürüm demek hatalı" diyebilir. Arkadaşın sorunun 1607 sürümü ile yakından uzaktan alakası yoktur. Onun sorunu yazılımsal, yazdırma, shockwave, flash player, codec veya driver sorunudur. Bütün işlemlerimi Windows 10 Pro 1607 sürümünde gerçekleştiriyorum. Daha hiçbir sorunla karşılaşmadım.
  23. WİNDOWS 8.1 PRO VL UPDATE 3 X64 OCAK 2017 hazırlıyorum. Yüklemesi uzun sürüyor. Birde link kopmayı göz önüne alırsak, biraz sabrediniz!
×
×
  • Create New...