Jump to content

Server_Reset

Üye
  • Posts

    74
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Server_Reset

  1.  

     

    Bu key çalışıyor olarak teyid ettim forumlardan , ayrıca bu key ile bugün aktivasyon yapanlar oldu bu forumda , eğer çalışmıyorsa bir kaç mesaj  öncesinde yazdığım yöntemi denermisiniz , ses kartını Yönetim araçlarından iptal edip numaraları tekrar  ürettirin değişirse  yeni numaraları skype den  giriniz.   Bir önceki sayfada anlatmıştım bunu deneyin , aynı key ile bendede çalışmamıştı bu bu yöntemle aynı key oldu. Şu anda başka çalışan RTM key paylaşılmamış henüz.

    Hocam çok sağol hallettim. Ayrıca RTM key az bulunuyor. Paylaşılınca yayınlamanızı bekliyoruz.Güncel Office 2013 Pro Plus MSDN Retail beklediğimiz gibi :)

  2.  

    Yabancı forumlardan derlenen 17.11.2013 tarihi itibariyle çalıştığı belirtilen keyler .

     

    Windows 8.1 PRO / ENTERPRISE RTM VL MAK Keys

     

    slmgr.vbs -ipk 4R6KN-TWVVD-JGD3D-HQ8HY-VQVQQ

     

    [Tested working on VM1 17 November 2013 ]
     
    Windows 8/8.1 RTM Pro WMC Phone Activation RETAIL Keys
     
    slmgr.vbs -ipk 4GQ92-7FRR3-2N32B-BHR2Y-F88Y3
    slmgr.vbs -ipk 4HVBC-HQPNB-6WGY8-GCJ6X-BKH4Q
    slmgr.vbs -ipk 4JX4H-4RM4F-BNXT9-CMJ3X-2YQJD
    slmgr.vbs -ipk 4F6K4-Y6GMW-NK7J2-8KX76-PDG8D
     
    [Tested working on VM1 17 November 2013]

     

    slmgr.vbs -ipk 4R6KN-TWVVD-JGD3D-HQ8HY-VQVQQ bu bende çalışmıyor. Başka RTM mak key var mı ya da nasıl yardımcı olabilirsiniz?

  3. Merhaba arkadaşlar benim klavyemde bi sorun var çözemedim. ctrl+a çalışmıyor bazen çalışıyor. normalde ctrl ve a tuşu tıkır tıkır çalışıyor zaten a çalışmasa yazamam :) ctrl+v vs çalışıyor sorunsuz yanlızca ctrl+a çalışmıyor ne yapmam gerek tnctr ekibi ?

  4. Merhaba arkadaşlar benim klavyemde bi sorun var çözemedim. ctrl+a çalışmıyor bazen çalışıyor. normalde ctrl ve a tuşu tıkır tıkır çalışıyor zaten a çalışmasa yazamam :) ctrl+v vs çalışıyor sorunsuz yanlızca ctrl+a çalışmıyor ne yapmam gerek tnctr ekibi ?

  5. Merhaba arkadaşlar. Benim casper ta-009 marka minibookum Var ben buna bugün xp ile format attım fakat wireless çekim alanında aşırı düşüş oldu önceki sistemi windows 7 de böyle bi sorunu yoktu gayet güzeldi neden olabilir sizce yardım edermisiniz ?
  6. Şöyle anlatayım; iki tane harddisk var birinci harddisk 80 gblik onda işletim sistemi kurulu. ikinci harddisk ise 2 bölüm halinde bölüm bir mantıksal bölüm diğeri birincil bölüm olarak gözüküyor. ikinci harddiskteki birincil bölümü mantıksal bölüm yapmak istiyorum xp ile denedim yinede izin vermedi mantıksal a ? anlatabildimmi ?
  7. Şöyle anlatayım; iki tane harddisk var birinci harddisk 80 gblik onda işletim sistemi kurulu. ikinci harddisk ise 2 bölüm halinde bölüm bir mantıksal bölüm diğeri birincil bölüm olarak gözüküyor. ikinci harddiskteki birincil bölümü mantıksal bölüm yapmak istiyorum xp ile denedim yinede izin vermedi mantıksal a ? anlatabildimmi ?
  8. [font="Comic Sans MS"]Merhaba Arkadaşlar Bende 2 tane harddisk var bitanesi 80 gb bitanesi 320 gb. 80 gb olana sistemi yüklüyorum fakat 320 gb olan iki bölüm şeklinde bölümün birisi sürekli birincil bölüm olarak gözüktüğünden windows dosyalarının bir çoğu oraya yükleniyor ne yaptıysam mantıksal bölüme geçiremedim. ne yapmam gerek ?

    [img]http://s14.postimage.org/rc4y60p75/Ads_z.jpg[/img]

    Not;işletim sistemi şuan windows 7[/font]
×
×
  • Create New...