Jump to content

vatan71

Üye
  • Posts

    236
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vatan71's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Nokia Lumia düşün bence. Hep piyasanın en iyi kamerası, (Carl Zeiss Tessar) hem en hızlı ikinci işletim sistemi, (iOS çok az daha hızlı, ama o da 2.000 TL). Kesinlikle tavsiye ederim.
  2. Arkadaşlar Ralink Resmi sitesinde RT2860 Kext buldum. Kurulum tamamlandı ama WI-FI hala okumuyor. :((
  3. HP Pavilion DV6 Laptopa iATKOS ML 10.8.2 yükledim. Sorunsuz ve stabil çalışıyor. Yalnız WI-FI sürücülerini bulamadım. Ralink RT2860 Kext diye arattım ama sonuç yok. Lütfen yardım ediin!..
  4. Merhaba Arkadaşlar. Ben yeni bir laptop satın alacağım. Ama laptopa MacOSX kurmak istiyorum. Her yönüyle en uyumlu laptop hangisidir? Tüm driverleri mevcut olan laptop var mıdır? Şimdiden çok teşekkürler..
  5. Arkadaşlar samsung s plus yeni satın aldım.Telefona giriş şifresi koymuştum.Benim ufaklık telefonu karıştırmış.. 3 defa yanlış şifre girmiş açayım diye. telefon açıldığında "çok fazla model denemesi" diye bi şey yazıyor.yani açılmıyor.. ne yapmam gerekiyor yardım lütfen...
  6. Arkadaşlar Araba kampanyaları ile siteleri gezinirken yeni bir araba cehevrolet aveo dizel 1.3 95 beygir keşfettim. Bu araba nasıl fiyatı 40.000 bin. Hakkında bilgisi olan varmı? yada 3-4 yaşında bi jetta mı, sıfır aveo dizel 1.3 95 beygir mi? almak mantıklı olur... Yorumlarınızı bekliyorum...
  7. arkadaşlar verdiğiniz bilgilere,yorumlarınıza teşekkürler.. şu an jetta ağır basıyor bende de..
  8. Arkadaşlar,fiatla jetta arasındaki farkı biliyorum. Ancak benim üzeride durduğum konu biri sıfır diğeri 3-4 yaşında olacak,(Line-Jetta) çünki aynı paraya (40.000TL) jettanın 3-4 yaşında 20-30 bin km'de Olanını ancak alabiliyorum. Dolayısıyle kaborta motor vs.si diğerinden çok düşük olan sıfır Fiat Line'yi mi almak yoksa, her şeyi ile kendini kanıtlamış bir araba olan 3-4 yaşında Jetta'yı mı almak daha mantıklı olur.. sıfır araba hemen arıza açar mı bu arabayı kullanaların fikirlerini öğrenmek isterdim.. Düşüncelerinizi bu eksende yazarsanız benim için daha belirleyici olur diye düşünüyorum. Selam ve saygılarımla.. Cumanız Mubarek Olsun..
  9. doğru söylüyon..aslında..ama aynı paraya (40.000)2007-2008 Passat kilometresi az olabilecek (10.000-20.000 arası)bulabilirmiyim.. bilemiyom...bakalım..
  10. Benim için Kaborta sağlamlığı daha önemli
  11. Kaborta sağlamlığı nasıldır acaba, sonuçta aile binecek...
  12. Arkadaşlar bilgisi ve tecrübesi olanlar lütfen cevap yazsın.. 2012 Fiat Line 1.6 dizel veya 2010 Jetta 1.4 TSİ (25.000.KM'de)Benzinli almayı düşünüyorum. fiyatları:ikisininde 40.000 gibi ..ancak karar veremiyorum.. sonuçta birisi yeli kaborta sağlamlığı..motor vs..diğer ise alman kendini kanıtlamış.. ama biri sıfır diğeri 2 yaşında... eksiler artılar ne olur.. olumlu yönde yorum yaparsanız sevinirim..tşk..
  13. arkadaşım bu zaten bilinen windows 8 consumer preview build'in tr yaması. yeni tr yamaymış gibi niye lanse ediyosunuz. windows 8 consumer preview build 8250 nin yaması daha çıkmadı ki, Bu yamada tam türkçe olmuyor orjinalliğini bozuyor kimse indirip kurmasın bu yamayı..
  14. hp Tool ile formatla tekrar kullan
  15. hp Tool ile formatla tekrar kullan
×
×
  • Create New...