Jump to content

Mrtkx

Üye
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mrtkx

  1. Sana mobilyayı nereden alabileceğini söyleyemem ama evlenirken düştüğüm hataları az da olsa mizah katarak söyleyebilirim: 1. Evlenmek! 2. Pahalı düğün salonu tutmak. 3. Mobilyalara gereğinden fazla para harcamak. (Daha minimalist bir ev dekorasyonu yaparak hem eşyalardan, hem de fazla masraftan kaçınarak o parayı eşimle yatırım aracı olarak kullanabilirdik, pişmanım.) 2. Oturma odasını ayrı, salonu ayrı döşemek. (Tavsiyem salona rahat, açılabilir koltuk takımı al bütün hayatı orada geçir. Oturma odasını da çocuğa ayır. Doğduktan sonra aktivite merkezli, geniş hareket alanı olan oda gerekiyor. Zaten beton içinde büyüyor garibanlar en azından o kadarcık bir özgürlük alanını hakkediyorlar, küçücük çok odasıyla kısıtlamayın.) 3. Yatak ucunda sabit bench bulunan koca bir yatak almak. 4. Kocaman bir gardırop almak. 5. Salon mobilya takımına dahil olduğu için büfeyi almak. Hatta salon takımı almak. (Alayını satıyorum şimdi) 6. Akıllı TV'ye koruyucu ekran almamak. Oğlan 2 gün önce TV nin ortasına telefonu fırlatmış, sizlere ömür. Şu anki fiyatı 14 bin TL. 7. Çocuk yapmak. (TV yi kırıyorlar)
  2. Konu konuyu açınca alternatifleri de öğrenmiş olduk. Herkese teşekkürler.
  3. Ayarı yükseltip alçaltsam da değişmiyor. Evet kurulu. Mobility Center'a ulaşabiliyorum fakat ekran parlaklık ayarıyla oynasam da değişim olmuyor. Ayrıca paylaştığınız linkler için teşekkür ederim fakat herhangi bir değişiklik olmadı. Köylü'nin Win 11 ini indirmiştim. Şimdi başa bir tane indiriyorum bunu dosyalar silinmeden yükleyebilir miyim?
  4. Merhabalar, Görsellerde de fark edeceğiniz gibi yüklü olan Windows 11 sürümünde parlaklık ayarı mevcut değil. Ayarlar menüsünde seçenek mevcut olmadığı için program indirip denedim fakat yine de parlaklık değişmiyor. Konuyla alakalı olarak destekleriniz rica olunur. Saygılar, Edisyon Windows 11 Pro Sürüm 21H2 Yüklenme tarihi ‎14.‎09.‎2021 İS derlemesi 22000.318 Deneyim Windows Özelliği Deneyim Paketi 1000.22000.318.0
  5. Sa. link ölmüş. Yenileme şansınız olursa memnun olurum.
  6. Tam Windows 11 Pro için temiz bir aktivasyon aracı arayışına girmişken foruma girer girmez bu konuyu görmek beni çok mutlu etti. Elinize sağlık, verimli çalışıyor.
  7. Şans eseri Gmail adresimdeki kampanya reklamı gözüme çarptı. 2.95$'a .com'lu domain'lerden alabilirsiniz.Kredi kartı hesabımı kapattığım için satın alamıyorum.Bari siz faydalanın. Bu konuyu incelediğinizde kampanya bitmiş olabilir o yüzden aşağıdaki resimde bulunan tarihe dikkat edin. Kampanya Link'i : http://www.godaddy.com/deals2/?isc=gtnggrow12
  8. Uyelik aldık ve şuan 100GB depolama alanım hazır.Teşekkürler.
  9. "Son güncelleştirmelerin tümünü ve son sürüm connectify'ı yükledim.Netice aynı,cihaz bağlı ama veri alışverişi yok dördüncü dk.dan sonra. :angry2: " - Tam bu iletiyi gönderecekken son ümit Wifi'nin son güncellemesi var mı diye kontrol edeyim dedim.Varmış, yükledim ve yarım saatten berri bağlantı kusursuz olarak gerçekleşmekte.Hepinize alakanızdan dolayı çok teşekkür ederim.
  10. Hemen hemen bütün Hotspot programlarını denedim hepsinde ayrı bir hata aldım.Şuan son güncelleştirmeleri yüklüyorum birde öyle deneyece.Programı Windows 8 demi kullanıyorsun sen de ?
  11. anladım dediğini ama bu paylaşım gün boyunca açık durması lazım ve sanal sistem bilgisayarı baya kasıyor, o yüzden sorunu giderebilirsem daha sağlıklı olacak.
  12. win 7 de hali hazırda kusursuz çalışıyor zaten.problem şu bilgisayara bağlantı gerçekleştikten kısa süre sonra birşekilde bağlantı bloke oluyor.Cihazlar bağlı olarak görünüyor ama veri paylaşımı olmuyor.
  13. Merhaba, önceki işletim sistemim Win7 de sorunsuz olarak kullandığım Connectify Hotspot programında sistemi Win8'e yükselttiğimden berri sorun yaşamaktayım.Internet paylaşımında ilk 4 dakika sıkıntı yok , ama sonrasında cihazlar arasındaki bağlantı kesiliyor. Ben telefonumdan bağlantıyı unut diyip tekrar bağlandığımda ise tekrar aktifleşiyor ama 4 dk sonra gene aynı durum.Farklı telefonlarla da denememe rağmem görünüşe göre sorun Win8 den kaynaklanıyor.Çünkü Win8'in kendi Virtual Wifi özelliğini kullanarak sanal bir ağ kurduğumda tekrar aynı sorunla karşılaştım.Deffender ve Firewall'ı kapatarak da denedim herşeyi.Yardımlarınızı bekliyorum.Tşklr.
  14. bu programa her daim ihtiyaç duyulur.tebrikler güzel düşünmüşsün.
  15. Kusursuz bir şekilde aktifleşti.Üşenmeden o kadar toparlayana ve emek veren bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
  16. Yandex'i deneyeyim dedim, 2.5 GB dosyayı ortalama olarak 5dk. da attım.Servis çok iyi çalışıyor.
  17. [quote name='Scaletta' date='14 December 2011 - 19:37 ' timestamp='1323891424' post='1129221'] Zaten ben kapanmadan önce üye olmuştum. O zamandan beri bekliyorum. [/quote] Scaletta arkadaşım,geç gördüm yazını ama konuyla hemen ilgilendim üyeliğin onaylanmıştır.
  18. www.torrent-ultra.com yeni üyeler için tekrar kapılarını açtı, üye alımı ne zaman bitecek belli değil, her an kapanabilir tekrar, elinizi çabuk tutun.
  19. [code]www.torrent-ultra.com[/code] Uye alımlarına başladı!! Tr de reklam almsyan tek güncel torrent sitesi budur bence, normal şartlarda da davetiye vermiyorlar zaten bilginize.
  20. kaç tane takla çevirdiği belli deil [img]http://img21.imageshack.us/img21/4716/ucaks.jpg[/img]
  21. Çalışmaktalar, çok teşekkürler kardeşim.
  22. Selam arkadaslar dedicated server olayına geçmek istiyorum ama fazla bir bilgim yok o yüzden tavsiyelerinizi bekliyorum bu özellikteki bir server iimi sizce? Pentium 4 Dual 1.6 2 GB DDR2 Ram 160 GB HDD 2 Mbit Paylaşımsız Trafik 5 Adet Ücretsiz IP Adresi Linux - Windows Seçeneği 109 tl
×
×
  • Create New...