Jump to content

iceduman

Üye
  • Posts

    211
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by iceduman

  1. Ben iki gün önce temiz kurulum yaptım. Store de sorun çıktı hiç bir şeyi güncellemiyordu. Hesap ayarları kısmına girdiğimde hesap doğrula uyarısı vardı. Doğrulamayı yaptım ve Store çatır çatır çalışmaya başladı.
  2. windows 11 22h2 sürüme geçtikten sonra bendede çalışmıyor. Hata veriyor.
  3. 9.12.2022 09:40 aldım ve kullanmaya başladım. Teşekkürler.
  4. çalınan bilgiler altın değerinde. iyi fiyata satarlar. tam isim - telefon - email - iş ve ev adresleri. ve en önemlisi bu kişilerin %90 kısmı maaşlı çalışan.
  5. bu kota outlook ile alakalı değil bildiğim kadarıyla mail hosting in verdiği kota. POP3 kullanarak maillerin server da değilde pc de depolanmasını sağlayabilirsiniz. Serverdaki alan boş kalır hep.
  6. kayıt yaptığım siteyi açim dedim kimlik avı uyarısı geldi kullanıcı adı şifre belirleyip girdik. ordan bi kaybımız yok. yüklenenler için bedel isteyebilirler
  7. Pardus kullanmak ve kullandırmak istedim ama hep bir sorun oldu. en büyük sorun kamera ve bluetooth aygıtları Pardusla iletişime geçtim. Çözümler bile çok zahmetli. Ubuntu da hiç bir sorun yaşamıyorum. yardım amacıyla ücretsiz eski cihazlara x64 destekli ubuntu kurup çocuklara veriyoruz. Ubuntu kurduğumuz kişiler sorun yaşamıyor. Pardus kurduklarımız muhakkak bir sorunla karşılaşıyor. Bende Pardus kullanma taraftarıyım. Pardus çok yavaş ilerliyor.
  8. Pardus çok geriden geliyor. Depolarını 21 versiyonuyla güncellemekten filan bahsediyorlar. Ubuntu kurdum hiç bir sorun yok. Yardım için teşekkürler.
  9. Pardus Kamera sorunu aygıt görünmüyor. verdiğim kodları çalıştırınca aygıt aktif oluyor ve çalışıyor. bilgisayarı yeniden başlatınca tekrar aygıt devre dışı oluyor. sudo modprobe -r uvcvideo sudo modprobe uvcvideo sudo depmod -a cheese
  10. ssd ve ram takviyesi ölüyü dirilten bir takviye. windows 10 da kör bile olsan farkedeceğin bir değişim oluyor.
  11. sürelide olsa bildiğim kadarıyla 5 tb depolama alanının uzun bir süre kullanabiliyorsun. 1 yıldan fazla. o kesin benim bir student lisansım vardı bitti. ama 1 yıldır 1 tb depolama alanını hala veriyor kullanmama izin veriyor.
  12. 5 tb depo ve office 365 lisans aldım. https://od.wasonliu.workers.dev/ direk bu linke tıklayın en altta forum çıkacak doldurup gönderin kullanıcı adı şifre verecek o kadar hesabın tam aktif olması bitaz zaman alıyor, hemen olmadı demeyin. teşekkürler.
  13. adı yazan ilacı filyasyon ekibi hasta olanlara veriyor. bir yerden satın alamıyorsunuz. ilaç ismi yazmak yine de doğru değil. insanların ne yapacağı belli olmuyor, o isimde sahte ilaç alırlar sonra gider.
  14. bende pozitif oldum. 5 gün ters döndüm resmen. ilk gün aşırı ateşli geçti ikinci gün sol taraf göğüs ağrısıyla geçti. bir ara kalp krizi geçiriyorum sandım. üçüncü gün omuzlarımı sanki matkapla deliyorlardı. sonraki günler bu ağrılar yavaş yavaş azaldı. şu an durumum iyi ama vücut çabuk yoruluyor hala toparlayamadım.
  15. orjinal sitesinden intel ekran kartı driver kurunca realtek ses çızırtı yapmaya başlıyor. intel ses diye bişi daha yüklüyor ekran driverinin yanında. hdmi çıkışta kullanıyor galiba. sorunlar tamamen windows 10 kaynaklı . stabil 2016 ltg mi öle bir sürüm vardı onu kurun sorun morun yok.
  16. windows ta ses sorunu bende yaşıyorum. sorunu format attım ve windowsun kendi yüklediği driver dışında driver yüklemeyerek çözdüm windows işine karışılmasını sevmiyor anladığım kadarıyla.
  17. ben programı kötülemiyorum varsa bir eksiklik giderilsin diye mesaj yazıyorum. windows 10 maneger son sürümünü kurdum onla windows defender tarih oldu simgesi bile gitti. sistem ince ayarda devre dışı bırakıyorum pc kapa aç tekrar aktif oluyor. sistem ince ayar mükemmel olsun diye sorunları yazıyoruz.
  18. win 10 20h2 de windows defender pasif yapamıyor. defender tekrar otomatik aktif oluyor.
  19. turkcel ile konuştum ön ödemeli hattım. ayda 20 gb filan uploda yaptığımda sıkıntı olmayacağını. devamlı upload için kullananlarada zaten kısıtlama getirdiklerini söylediler. bir anda 10 gb bir video göndermem gerekiyor saatlerce beklemek yerine bu sistem sayesinde 1 saat bile olmadan atıyorum videomu. olduya çok acil bir upload yapmanız gerekiyor ve devamlı kesinti yaşıyorsanız bu yöntemi kullanabilirsiniz. saatlerce cep telefonundan youtube canlı yayın yapanlar var ve bunların uploadı faturaya yansımıyor. test edin ve kullanın.
  20. ben kontörlü kullanıyorum. bende saymıyor. ayda 20 GB UPLOAD YAPIYORUM. internetimden de düşmüyor. hızlı bir şekilde uploadlarımı yapıyorum. aylık paket yüklüyorum. paket parası dışında bir ücret ödemiyorum. TURKCELL kullanıyorum.
  21. upload sorunu yaşayan arkadaşlara kullandığım bir yöntem hakkında bilgi vermek istedim. normal sabit internet hatlarında upload kısıtlı. ben bu sorunu şöyle aştım. upload yapacağım zaman mobil hattımı paylaşıma açarak upload yapıyorum. Gönderilen data kotanızı etlilemiyor. Türkcelle s7 edge cihazım üzerinden 25 ile upload yapıyorum. 4g iyi çeken yerlerde daha hızlı uploada oluyor. umarım işinize yarar bu bilgi. ben kullanıyorum video gönderiyorum 10 gb filan. bu yöntem beni hayata bağlıyor.
×
×
  • Create New...